MAM 17 lat.I wielki problem.Chodze z moja dziewczyna 6miesciecy i chcemy zaczac wspolzyc.JA boje sie ze swojej strony ze mnie wysmieje poniewaz uwazam ze mam malego penisa tzn 14cm podczas wzwodu.Bo je sie poprostu prosze napiszcie mi czy 14cm to jest malo??? Prosze nie smiejcie sie bo to powazny problem
(ot)
Kość prącia (os penis) - kość, występująca w prąciu u wiekszości ssaków. Generalnie nie występuje u człowieka, natomiast są znane bardzo nieliczne przypadki ludzi, u których najprawdopodobniej doszło do skostnienia tkanki łącznej i wytworzyła się kość prącia. Służy ona do kopulacji i waha się w rozmiarach, w zależności od gatunku. Jej charakterystyka może posłużyć do rozróżnienia podobnych gatunków zwierząt.
Człowiek nie potrzebuje kości prącia, ponieważ sztywność tkanki zapewnia ciśnienie krwi w ciałach jamistych.
Przykładami gatunków, u których występuje kość prącia, są psy, szczury oraz morsy.
W biblijnej Księdze Rodzaju Jahwe wyjmuje żebro Adama aby stworzyć Ewę (zob. Adam i Ewa). Niektórzy kreacjoniści zinterpretowali tą opowieść w taki sposób aby wyjaśnić nieobecność kości prącia u człowieka.
[pl.wikipedia.org/wiki/Kość_prącia]
Zmieniony przez - red78 w dniu 2005-12-11 21:33:42
cichy o marmur sandału zgrzyt....
jeżeli chcecie razem zacząć współżyć a ona wcześniej się nie kochała z nikim to pewnie nie będzie miała rozeznania, po drugie nie jest tak źle a po trzecie będzie ją mnie bolało i uwierz że duży penis to wcale nie jest zbawienie a tak wogóle to gdzieś na forum czytałem że liczą sie starania i fantazja
powodzenia i sie nie stresuj