Autor |
"PENIS-czy mam sie czego wstydzic?" |
|
mariusz997
|
|
Witam
Podsumowując:
Lepszy mały i robotny niż duży a leń
Życzę powodzenia
|
Red Man
|
|
Wiele innych mężczyzn ma jeszcze mniejsze pennisy niż Ty i też się nie wstydzą. Najważniejsze żebyś Ty się nie wstydził bo jak ona to zauważy to jej wtedy będzie głupio a Ty będziesz myślał że jej się nie podoba choć wcale tak nie będzie ;)
|
|
PaulaKrS
|
|
Małe jest piękne ;) ?
To mężczyźni przede wszystkim są skłonni uzależniać swoją męskość od... rozmiaru swego członka. Traktują go jak dowód seksualnej sprawności. Kobiety podobno nie są w stanie zrozumieć ich kompleksów w tej materii.
Dla nich centymetr w jedną czy w drugą stronę nie ma aż takiego znaczenia - od rozmiarów męskiego przyrodzenia w łóżku ważniejsza jest czułość, bliskość, wyobraźnia.
Kompleks małego członka nie jest jedynie tematem dowcipów. Dla wielu mężczyzn to naprawdę poważny problem. Najpierw zaczyna się od podglądania rówieśników - w szatni przed w-f, na basenie, w toalecie. Potem to i owo można zobaczyć na filmach, w "świerszczykach". Po drodze jest jeszcze wybór rozmiaru prezerwatywy. Gdy porównania z innymi wypadają niekorzystnie, pojawiają się wątpliwości, które z czasem mogą przejść w przekonanie o fizycznej ułomności.
"Gwoździem do trumny" bywa zwykle reakcja dziewczyny w czasie pierwszego zbliżenia. Jeśli pozwoli sobie ona na krytyczny czy choćby śmieszny komentarz, to w ten sposób zafunduje chłopakowi uraz na całe życie. Tymczasem intymne zbliżenia mogą być satysfakcjonujące zarówno w przypadku partnera z małym jak i z dużym penisem. Z jednej strony zadbała o to sama natura - na erotyczne doznania wrażliwa jest przede wszystkim początkowa część pochwy kobiety. Z drugiej zaś strony "niedobrane" pod względem rozmiarów narządów rodnych pary same mogą sobie pomóc, kochając się w takich pozycjach, które zapewnią im maksimum rozkoszy.
I wreszcie rzecz najważniejsza - mężczyzna przestanie zamartwiać się rozmiarem swojego przyrodzenia, jeśli będzie miał przy sobie odpowiednią kobietę, a w jej oczach zamiast miarki zobaczy akceptację. (interia.pl)
|
|
wortal
|
|
|
|
mich16
|
|
no to jeśli ja mam 16 lat i pena na 32 cm to czym ja jestem?: Jak ktoś nie wierzy mogę dać fotki... |
 |
|
|
Saymonn
|
|
|
|
FU
|
|
yhy