ja ******le a ci dalej o dlugosci, gdyby tu mial ktos troche wyobrazni to by wiedzial ze wiecej radosci zrobi **** dlugosci 14 cm o obwodzie 14 cm niz 18 cm o obwodzie 12. Czysta fizyka, tu chodzi o pocieranie bocznych scianek a nie o dzganie ****em jak najdalej głąby.
ale najwazniejsze jest podraznianie miejsc zaraz po wejsciu do pochwy, bo to sprawia najwieksza przyjemnosc
Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
czy ja powiedziałem , że mając 14 cm twoje kochanki nie będą miały orgazmu????
poza tym nie dla samego orgazmu się sex uprawia heh...
wyłączając sfere psychiczną i biorąc pod uwage czysto techniczny pkt widzenia mając w miare obcykane "jak to robić" --> żeby nie zwalać porażek albo zwycięstw na technike wielkość ma znaczenia
najlepiej zapytaj jakiejś z swoich znajomych o różnice w tym jak ją rucha ktoś z np. 18 cm i 15 cm obwodu i np. z 14 cm i 13 cm obwodu... to ci wytłumaczy różnice w doznaniach bo sam raczej ciężko będzie ci do tego dojść...bo całe swoje zdanie na ten temat czerpiesz z --? "bo tak mi się wydaje" lub "bo moje panny miały orgazm"