Autor |
"PENIS-czy mam sie czego wstydzic?" |
|
PTL
|
|
Hehe za dużo filmów z Rocco:] Mieścisz się w średniej europejskiej jak to juz zostało napisane.
|
123Marecki
|
|
W Wikipedii jest napisane że długość normalnego penisa w czasie spoczynku wynosi 6-10 cm, a podczas wzwodu (erekcji) 11-17 cm. no a ja mam w czasie erekcji 19,5cm czyli "nienormalnego"?
Tak wogóle to nie wiem czemu ale jakoś poprawił mi się humor :) |
 |
|
|
red78
|
|
Masz normalnie dlugi jezyk (jak to u faceta), gdy opowiada o dlugosci swojego malego. Moj ma zawsze o 1 cm wiecej niz Twoj.
|
|
123Marecki
|
|
Zapomniałem jeszcze dodać że jak mi nie stoi to ma 12cm :p |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
No i z czego sie cieszysz, ze nie wlezie ci caly ?
|
|
Pudzian182
|
|
to nie wielkość a technika czynia z Wacka zawodnika
Znawca -
 |
|
|
Eyden
|
|
Klejcun właśnie to miałem napisać...
"Według seksuologa Wiesława Ślósarza, długość fallusa bez wzwodu wynosi średnio od 6 do 10 centymetrów. W czasie erekcji waha się od 11 do 17 centymetrów. Głębokość pochwy w stanie spoczynku to 8-9 centymetrów. Pod wpływem napięcia seksualnego - 11-12 centymetrów. Dlatego seksuolodzy uważają, że to raczej zbyt duży członek jest problemem, nie zbyt krótki.
- W czasie mojej kilkunastoletniej praktyki nie spotkałem kobiety, która narzekałaby na partnera z powodu zbyt małych wymiarów jego fallusa, natomiast kobiety żalą się na ból w trakcie stosunku, gdy członek jest za duży - zauważa Ślósarz. "
(znalezione na [www.kulisy.pl])
|
|
shineonyou
|
|
eyden zadna laska przeciez ci nie powie ze masz za malego penisa never ever
ale sie pocieszacie huehuehue
|
malina_21
|
|
Człowieku jak byś miał 2 cm to wtedy mógłbyś się stresować, ale jak masz 14 to zupełnie normalna wielkość. Dziewczyna będzie miała z ciebie pożytek. Jeszcze jak do tego jest gruby, to z pewnością będzie zadowolona. Więc nie przejmuj się za bardzo takimi głupotami i bierz do działania. |
 |
|
|
123Marecki
|
|
Do autora wątku: Masz być może jedyną i niepowtarzalną okazję pozbyć się kompleksów bo jeśli dziewczyna innego wcześniej nie widziała to twój będzie dla niej zupełnie normalny. Jak będziecie mieli dobry seks to szybko zapomnisz o swoim rozmiarze.
Klejcun: Jak rozumiem ty wkladasz całego czyli masz nie więcej niż 12cm? :D
Zmieniony przez - 123Marecki w dniu 2005-12-12 12:12:05 |
 |
|