Autor |
"PENIS-czy mam sie czego wstydzic?" |
|
prezes85
|
|
Swoją drogą to 12 cm u kobiet to dla wszystkich ich rozmiarów? Tzn czy dla kobiety o wzroście: 158 cm , czy dla 190 cm, bo jakoś to dziwne się wydaje ażeby były takie same.
Specjalista -
 |
|
|
LimoOnka
|
|
|
|
rafee
|
|
ogol sie bedzie wiekszy
|
|
lilith691
|
|
tak, napewno jeśli to pierwszy którego widziała "na żywo" uzna go za najwłaściwszego.. zresztą.. no to tak mało nie jest.. i rada jeśli chodzi o ogolenie sie jest w 100% trafna.. wiesz, nie każdej lasce sie podoba jak musi go "szukać" w gęstym buszu niezależnie od rozmiaru. Pochwa kobiety jest chyba nieco bardziej elastyczna, więc to nie działa tak że 12cm i dalej nie wejdzie. W końcu podczas porodu musi przejśc przez nią takie wielkie bobo...
|
Mr.Shadow.
|
|
Nie masz sie czego wstydzić.
Podbijaj do panienki...
 |
|
|
evernever
|
|
|
|
Przemooo17
|
|
dzieki za cieple slowa -przydadza sie
|
Micuel
|
|
ja w tych wszystkich tematach nie rozumie jednej rzeczy ;] wszyscy maja kompleks długości, ale przecież pochwa kobiety też jest ograniczona i co to za uciecha mieć 25cm jak wchodzi ledwo do połowy hehe to już lepiej wmówcie sobie kompeks "grubości" bo to pewnie partnerka bardziej odczuwa  |
 |
|
|
Kecup
|
|
Nie łam się chłopie, większość ma takiego . Poza tym - co za pożytek byś mial z 30cm faji? Weszłaby Ci 1/3 fujary i koniec zabawy . Jakbyś mial 4cm to by był problem, ale nie 14cm! Spokojnie zadowolisz swoja panienke. Poza tym pogadajcie o tym szczerze, chyba to nie boli? Tak na marginesie to najwazniejsza jest technika, pozycja w jakiej to zrobicie, a nie wielkośc dżordża. W niektórych pozycjach penetracja jest większa, a w niektórych mniejsza, więc poczytaj kamasutre i działaj ziomek .
Ktoś napisal, że pochwa ma 12cm. Mhmm... Więc gdzie ja jestem? Pewnie chodzi tu o to, że pochwa się rozciąga. Ale sam widzisz - Skoro ma 12 cm, to rozciągnie się gdzieś do 15cm, a potem będzie bolało panne i nie wsadzisz całego, a to żadna przyjemność mieć jakieś "ograniczenie" :).
Pozdrawiam i chce S Ga 
Zmieniony przez - Kecup w dniu 2005-12-12 17:08:16
|
evelunka
|
|
jeśli Cię kocha to na pewno nie wyśmieje
 |
|