Autor |
"PENIS-czy mam sie czego wstydzic?" |
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
ja niepisalem nigdzie ze grubosc czy wielkosc jest najwazniejsza, jets tak samo wazna jak i technika itp
wsumie racja z tym ze i tak przy 22cm trzeba dobrze machac !
ale tak mozemy dyskutowac wnieskonczonosc ( bo synek z wackiem 5cm i gruboscią 1cm mzoe machac 3 dni bo bedzie mial takie luzy)
niemozna wyznaczyc jednej z cech która sprawia ze sex jest udany, na to sklad sie duzo czynników rozmiar i technika itp
ja chchialem tylko uswiadomic co poniektórych ze wacek tez musi miec swoj rozmiar ( niekoniecznie podchodzic pod 20cm) bo samą techniką wybranki niezadowolisz
Ekspert -
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
a nie fakt napisalem ze ma najwiekszą :-/ sorry ( niema największego znaczenia ale ma duze znaczenie)
Ekspert -
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Dodam tylko, ze miec wielka fujare to nie znaczy w 100 % ani nawet w 50 % ze jestes dobry w lozku :) jak kobieta mowi ze ktos jest dobry w lozku to nie ma na mysli jego fujary tylko JAK to robi, czyli technika :) ale wielkosc tez tu swoje robi,wiekszosc magii jest w tym jak to robimy, ze przy seksie z toba kobieta bedzie "ciekla" godzinami, a jak bedziesz tylko "machal" to jak juz mowilem uschnie zanim ty sie rozgrzejesz. No ale chyba ze mowimy o extremalnie malych ****kach, no to normalka ze technika nie nadrobisz, tylko na ryby isc
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
czyli temat mozna zamknąc
niemusisz sie wstydzic jesli dobrze operujsz raczkami, jezyczkiem, bioderkami itp :D
Ekspert -
 |
|
|
ewusia
|
|
no prosze Cie. To takie glupie stresowac sie wymiarami. CO Z TEGO ZE 14 ??
Ja mam male cycki i nie wstydze sie ze moj chlopak by je wysmial. Wlasnie przeciwnie. On lubi ze sa male, a nie duze zwisy. Pomysl o tym ze dasz jej przyjemnosc :D
14 cm jest ok :) |
 |
|
|
Kecup
|
|
|
|
Eska
|
|
technika technika ale najwazniejsze zebys sie nie spuscil po 3ech minutach
|
|
Kacperson
|
|
Kuwa czytając ten temat przypomniało mi sie hasło takie zula co raz spotkałem go ze znajomymi na rynku jak szlismy,a on żurował hajs an jabcoka.Pośmialismy sie z niego a on ******lił głupoty i miedzy innymi opowiedział nam fajną rymowanke :
BICIE KONIA WZMACNIA KREW,CZŁOWIEK CZUJE SIE JAK LEW
;)
 |
|