FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 68136 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
PENIS-czy mam sie czego wstydzic? 
[powiadom znajomego]    
Autor "PENIS-czy mam sie czego wstydzic?"   

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 28 grudzień 2005 20:07      [zgłoszenie naruszenia]

najwieksza bzura to punkt 2. Widac brak znajomosci anatomii narzadow plciowych, przeciez orgazm nie zalezy tylko od punktu G to po pierwsze, a z ta dlugoscia ze dluzszy dluzej podraznia to... zgadzam sie oczywiscie ze rozmiar jest wazny ale nie NAJwazniejszy. Gdyby rozmiar byl najwazniejszy to kobity wolalyby wibratory jak kopbiety nie podniecisz, bo problem polega na tym ze piszesz tylko i wylacznie o czystej fizyce a to tylko 30 % seksu.

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

Ekspert -

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 28 grudzień 2005 20:09      [zgłoszenie naruszenia]

Drugiego posta napiasalem, ale nie przeczytalem twojego

O no i znowu glupota nawet kobieta ci powie, ze "faceci z wielkimi fujarami to mysla ze sie nie trzeba juz starac" i to ich gubi, bo jak bedziesz tylko machal gora i dol to baba uschnie przy tobie po 10 min chocbys mial i 22 cm. I twierdzisz ze "mahac kazdy potrafi", tyle tylko ze to nie jest tylko mahanie w gore i w dol, ale praca calym cialem i jakby kazdy potrafil, to wszyscy z wielkimi fujarami byliby za***isci w lozku, a taknie jest :)

Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2005-12-28 20:20:36

Ekspert -

nupel
lachoniator
 Wysłana - 28 grudzień 2005 20:25      [zgłoszenie naruszenia]

ja niepisalem nigdzie ze grubosc czy wielkosc jest najwazniejsza, jets tak samo wazna jak i technika itp
wsumie racja z tym ze i tak przy 22cm trzeba dobrze machac !

ale tak mozemy dyskutowac wnieskonczonosc ( bo synek z wackiem 5cm i gruboscią 1cm mzoe machac 3 dni bo bedzie mial takie luzy)
niemozna wyznaczyc jednej z cech która sprawia ze sex jest udany, na to sklad sie duzo czynników rozmiar i technika itp

ja chchialem tylko uswiadomic co poniektórych ze wacek tez musi miec swoj rozmiar ( niekoniecznie podchodzic pod 20cm) bo samą techniką wybranki niezadowolisz

WybrzydzoSS....... nie dupiSS

""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****""
[www.famewear.pl]

Ekspert -

nupel
lachoniator
 Wysłana - 28 grudzień 2005 20:27      [zgłoszenie naruszenia]

a nie fakt napisalem ze ma najwiekszą :-/ sorry ( niema największego znaczenia ale ma duze znaczenie)

""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****""
[www.famewear.pl]

Ekspert -

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 28 grudzień 2005 20:34      [zgłoszenie naruszenia]

Dodam tylko, ze miec wielka fujare to nie znaczy w 100 % ani nawet w 50 % ze jestes dobry w lozku :) jak kobieta mowi ze ktos jest dobry w lozku to nie ma na mysli jego fujary tylko JAK to robi, czyli technika :) ale wielkosc tez tu swoje robi,wiekszosc magii jest w tym jak to robimy, ze przy seksie z toba kobieta bedzie "ciekla" godzinami, a jak bedziesz tylko "machal" to jak juz mowilem uschnie zanim ty sie rozgrzejesz. No ale chyba ze mowimy o extremalnie malych ****kach, no to normalka ze technika nie nadrobisz, tylko na ryby isc

Ekspert -

nupel
lachoniator
 Wysłana - 28 grudzień 2005 20:49      [zgłoszenie naruszenia]

czyli temat mozna zamknąc
niemusisz sie wstydzic jesli dobrze operujsz raczkami, jezyczkiem, bioderkami itp :D

[www.famewear.pl]

Ekspert -

ewusia
 Wysłana - 29 grudzień 2005 11:03      [zgłoszenie naruszenia]

no prosze Cie. To takie glupie stresowac sie wymiarami. CO Z TEGO ZE 14 ??
Ja mam male cycki i nie wstydze sie ze moj chlopak by je wysmial. Wlasnie przeciwnie. On lubi ze sa male, a nie duze zwisy. Pomysl o tym ze dasz jej przyjemnosc :D

14 cm jest ok :)

Kecup
 Wysłana - 29 grudzień 2005 13:32      [zgłoszenie naruszenia]

ewusia :) :*

edit:

A teraz pytanie do tych obu panów wyżej
Każdy pisze technika, technika, technika... No własnie, co rozumiecie pod pojęciem technika? :> Jakie czynniki według Was się na to składają i jaki mężczyzna, oczywiście patrząć przez przyzmat Waszego mniemania, jest dobry technicznie?

Proszę o wylewne i obszerne odpowiedzi

Zmieniony przez - Kecup w dniu 2005-12-29 13:34:38

Andy Hug [*]

Eska
 Wysłana - 29 grudzień 2005 14:42      [zgłoszenie naruszenia]

technika technika ale najwazniejsze zebys sie nie spuscil po 3ech minutach

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !

Specjalista -

Kacperson
 Wysłana - 29 grudzień 2005 15:18      [zgłoszenie naruszenia]

Kuwa czytając ten temat przypomniało mi sie hasło takie zula co raz spotkałem go ze znajomymi na rynku jak szlismy,a on żurował hajs an jabcoka.Pośmialismy sie z niego a on ******lił głupoty i miedzy innymi opowiedział nam fajną rymowanke :
BICIE KONIA WZMACNIA KREW,CZŁOWIEK CZUJE SIE JAK LEW
;)

Zimne lato w chuj

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 24 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

PENIS-czy mam sie czego wstydzic?

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24