condik
nie bede myslec jaka bylam glupia, bo nie jestem glupia a to ze troszke dojrzeje to inna sprawa... ale wlasnie, sam powiedziales - kazdy przez to przechodzil, to dlaczego niektorzy nie potrafia uszanowac innych tych mlodszych
niektore moje kolezanki nie maja innego tematu niz chlopacy, co ktory powiedzial kto z kim chodzi kto sie komu podoba wiesz ja nie mysle w ten sposob bo to jest dopiero dziecinne i niedojrzale a to ze palne czasem cos glupiego to chyba normalne z reszta kazdy ma swoje zdanie czasem dobre czasem nie...
z reszta bez sensu jest juz ta rozmowa wiec skonczmy...
minner ja tez patrzac z perspektywy czasu i nie tylko jestem na nie jak ktos w takim wieku chce uprawiac seks, ale powiedz co na to poradze skoro to sie JUZ stalo? nie odwroce tego nawet jakbym bardziej chciala...
a wiesz co ja zauwazylam wsrod neiktorych dziewczyn w mojej szkole? ze to wlasnie te ktore maja dobre wyniki w nauce sa w samorzaach itd sa wyrzutkami spoleczenstwa chociaz ogolnie stwarzaja pozory, nie rozumiem Cie skoro mnie ledwo znasz i to jeszcze przez internet () wypowiadasz sie o mnie?
To powinien byc post roku.
nioonia ty młocie. IQ 30. minner dobrze napisał, a Ty to przekręciłaś na swoje. Nie wiem czy dlatego, że nie zrozumiałaś czy dlatego bo chciałas. Obstawiałbym za tym pierwszym. Nie chce mi się bawić w "przedszkolankę" i nie będę tłumaczył. Jak minnerowi się będzie chciało to napisze.
red78 to źle zakładasz, śmieszny sam jesteś...
18 lat to było kilka lat temu...
nie gadaj że 14 lat to jest za***isty wiek na seks, widzac to jaka on ma wiedze o seksie mowisz ze nie mam racji?
kochani ja pytaniez innej beczki bo juz nie szukalam tego temtu tulko aby szybciel bo sim boje bardzo otz kochalam sie ze swoim chlopakim kilka dni przed miesiaczka i niestety traf chcial ze nas ponioslo i skonczylo sie nie na zewnatrz ale w srodku :( boje sie ze moglam wpasc ale w sumie przed miesiaczka sa dni nie plodne ciocia zaczela mi sie kilka dni temu no ale slyszlama wiele przypadkow takich ze zdarza sie ze jak sie zajdzie w ciaze to mozna miec do 4 miecha miesiaczke jejuu co mam robicc????
lala18: Raczej nic ci nie bedzie, ale najlepiej zrob test ciazowy
Zmieniony przez - rafee w dniu 2005-09-26 17:45:28
Gow****e do lekcji!! Do szkoły zapier****ć a nie się pie****ć po kątach z koleżankami!!! Patrzcie no czego mu się zachciało!!! Ja nie mogę!!! Nic dziwnego że potem dzieci rodza dzieci i potem ktoś noworodki na śmietnikach znajduje!!!Jak tak można???Jesteś kompletnie nieodpowiedzialny!!!Albo potem są aborcje a glupie dziewuchy rozpaczają że sobie życie zmarnowały!!!Małe głupie ku**wki!!! Już widać na kogo takie w przyszłości wyrosną! Bo im się nowych doświadczeń zachciało i wrażeń!Ja nie mam słów na taka głupote!!! Trzeba byc kompletnie poj*****m!!!A skoro masz 15 lat to takie forum nie jest dla Ciebie dziecko!Weź się lepiej za nauke a nie za pie******e koleżanek!!!
Wiecie co niech moderator usunie ten temat bo aż mnie z głupoty skręca dosłownie. Ludzie dobrze tłumacza a tu jedna z drugim swoje jakby niewiadomo jak byli dojrzali. Wow koksy wziołes naprawde?? ojoj oby Ci sie we łbie popier***ilo od tego bo głupi jesteś takim ludziom wartow ryć bo inaczej nie można przetłumaczyć do głupiego łba ale głupota nie boli.