FORUM INSOMNIA zabawa imprezy problemy przemyślenia seks
∑ temat został odczytany 11374 razy ¬
Informacje tutaj przedstawione są opiniami użytkowników i dają co najwyżej ogólną wiedzę o problemie.
Nie mogą zastąpić profesjonalnej porady lekarskiej.
Forum służy do wymiany poglądów i doświadczeń, w żadnym wypadku nie może być podstawą do samodiagnozy.
W przypadku jakichkolwiek wątpliwości odnośnie stanu zdrowia/przebiegu leczenia należy zwrócić się po poradę do lekarza.
Tylko porada lekarska oparta na osobistym zbadaniu pacjenta, wywiadzie chorobowym i badaniach dodatkowych gwarantuje postępowanie bezpieczne, takie, które może dać pożądany efekt leczniczy.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY
OK.
Zapalenie oskrzeli.
I shall be nicer, if you will be smarter.
zawsze mnie ciekawila przypadlosc jednej znajomej, ale nigdy mi nie powiedziala, co jej dokladnie jest:
- chodzi jak dr house, ale nie potrzebuje laski, czy pomocy
- przypomina to niezgrabny chod kaczki
- ma to od urodzenia
- moze chodic, biegac, nie potrzebuje wozka inwalidzkiego, wyglada to na taki nieskoordynowany chod, tak jakby nie mogla sie skupic na poprawnym chodzeniu, co jej jest i dlaczego?
Zmieniony przez - Don quixet w dniu 2009-09-04 02:05:53
I shall be nicer, if you will be smarter.
To może teraz ja się wpiszę.
Ból w okolicy podłopatkowej prawej. Czasami rano objawia się mrowieniem a z biegiem czasu jest ostry i czasami na tyle dokuczliwy że muszę się położyć. Nie boli mnie to przy jakimkolwiek ruchu kończyny górnej.
Zapewne przejdzie, bo na mnie wszystko goi się jak na psie, ale może Ty coś wymyślisz.
Stosuję miejscowo Profenid.
w filmie Kac Vegas jest sytuacja taka, ze stary dziadek się wypina dupą do lekarza i karze mu zakaszlać, co to za badanie?
Tu nie chodzi o badanie prostaty? W bajce Family Guy tez to było i oskarżył lekarza o gwałt
da rade to skorygowac operacyjnie/nieoperacjnie po trzecim roku zycia? robia cos takiego w Polsce?jesli operacyjnie to ile taka przyjemnosc moze kosztowac.