FORUM INSOMNIA zabawa imprezy problemy przemyślenia seks
∑ temat został odczytany 12351 razy ¬
Informacje tutaj przedstawione są opiniami użytkowników i dają co najwyżej ogólną wiedzę o problemie.
Nie mogą zastąpić profesjonalnej porady lekarskiej.
Forum służy do wymiany poglądów i doświadczeń, w żadnym wypadku nie może być podstawą do samodiagnozy.
W przypadku jakichkolwiek wątpliwości odnośnie stanu zdrowia/przebiegu leczenia należy zwrócić się po poradę do lekarza.
Tylko porada lekarska oparta na osobistym zbadaniu pacjenta, wywiadzie chorobowym i badaniach dodatkowych gwarantuje postępowanie bezpieczne, takie, które może dać pożądany efekt leczniczy.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY
"If you're stupid and you know it ask a question
ask ask
If you're stupid and you know it then you really oughta show it ask a question
ask ask"
Tym oto optymistycznym akcentem otwieramy temat, w którym bezpiecznie możecie pytać o wasze małe dolegliwości i niedomagania takie jak zwisający napletek, czy drażliwe sutki oraz o przeróżne aspekty medycyny jak na przykład wpływ faz księżyca na jakość spermy i timbre głosu.
Temat niemoderowany, śmiało wylewajcie swoje żale i dzielcie się nawet najczarniejszymi przypuszczeniami
I shall be nicer, if you will be smarter.
Wy zaczęliście, a mnie ostro wkórwiają *****ne tematy, więc wymyśliłem rozwiązanie
I shall be nicer, if you will be smarter.
Mój penis w zwodzie ma 14cm, a normalnie 7cm i jest chudy, czym mam wypychać majtki na pływalni żeby było widać że coś mam? Może po prostu opic sie przed pływalnią, wtedy penis lekko stoi