Witam serdecznie, mam na imię Dawid i w tym roku organizuję kolejny wyjazd do Anglii w celach zarobkowych :)
UWAGA, CZYTAJ DALEJ!
Nie jestem oszustem, ani naciągaczem. Oferuję legalną pracę w kilku miejscach(do wyboru - do koloru), wszystko na umowach jasno i czytelnie podpisanych
Przykładowe prace sezonowe(start: luty, koniec: październik)
Vitacress - fabryka produkująca zioła(mięta,kolędra,bazylia itp), pakowanie, sortowanie. Farplans - kwiaciarnia, sortowanie/układanie/przebieranie kwiatów Merston/Runcton - produkcja żywności w niskich temperaturach (+2st), układanie towaru na taśmie/sortowanie/sprawdzanie stanu produktów Hotel Butlins(Butlins Resort) - sprzątanie pokoi/domków 2 osobowych Wight Salads - fabryka pomidorów, sortowanie/układanie na taśmie/odrzucanie odpadów Bosham - produkcja ziół typu typu bazylia/tymianek, podobnie jak vitacress Recycling Resort - recykling odpadów(śmietnisko) sortowanie odpadów(plastik do plastiku, metal do metalu itp)
+ kilka dodatkowych prac
STAWKA WIEKOWA;
od 18 do 24 lat - 6.95 - 7.20 funtów na godzine
od 25 lat - 7.25 do 7.80 funtów na godzine
możliwe nadgodziny(płatne extra)
Zapewniam transport z Polski do Angli bezpośrednio od drzwi do drzwi, zapewniam także zakwaterowanie czyli domki kilku osobowe, pokoje jedno i dwu osobowe w cenie 60-70 funtów od osoby + depozyt
Jesteś zainteresowany/a ? Napis do mnie: dawidwlodarczyk2016(małpa)o2(kropka)pl
LOKALIZACJA W ANGLII;
Bognor Regis
Chichester
Zmieniony przez - seba5700_2 w dniu 2017-02-16 22:53:23
Witam!
Na dzień dobry mam parę uwag na temat w/w "OFERTY". Po pierwsze , stawka minimalna dla osób pełnoletnich wynosi 7, 2 Ł teraz a od 6 kwietnia 7, 5 Ł.
Gdzie się podzieje 0, 35 Ł na godzinę ? Po drugie , praca w tym regionie zaczyna się ok. marzec/kwiecień . To jest region typowo rolniczy. Zakres prac kojarzy mi się z agencją Pro - Force . Zainterseowanych odsyłam na stronę internetową tej agencji, lub zadzwońcie , adres w Bognor Regis, 85 Aldwick road, post code po21 2nt. Wiem co piszę , bo ponad trzy lata mieszkałem w Bognor, jaszcze tam jeźdźę co jakiś czas na parę miesięcy. W agencji dziewczyny mówią po polsku. Wystrzegajcie się pośredników !
P.S. nawet sobie nie zdajecie sprawy ilu Polakow pracuje wlasnie przez takie agencje na sortowniach smieci, listow i innych fabrykach i wlasnie za takie stawki. i to nawet w Londynie nie tylko w pipidowach na polnocy