FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 12322 razy ¬

ROZRYWKA | Sport
PROMMAC - Pro MMA Challenge 
[powiadom znajomego]    
Autor "PROMMAC - Pro MMA Challenge"   

WojTAS7
 Wysłana - 17 styczeń 2014 22:47        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Co sądzicie o tej nowej organizacji? Ja im życzę z całego serca, by im się udało przetrwać i wypracować dobrą pozycję na rynku.

Specjalista -

reavan
 Wysłana - 18 styczeń 2014 12:53      [zgłoszenie naruszenia]

Fajna gala się zapowiada. A co najważniejsze jest jakiś racjonalny pomysł, nie rzucają się od razu na dużą halę jak np. Fighters Arena, która zaczęła na Atlas Arenie a skończyła na malutkich halach.

No i rewelacyjne zestawienie Drwala z młodym, głodnym zawodnikiem.

Bilety tanie więc chce się wybrać z ekipą.

Swoją droga jak jest na takich galach, np. KSW można tam sobie kupić jakieś piwko czy coś?

INSOMNIA
 Wysłana - 18 styczeń 2014 13:53      [zgłoszenie naruszenia]

Fajnie że zatrudnili zawodników z przeszłością w ufc i bellatorze,napewno podpowiedzą jak zrobić dobrą galę.Tak naprawdę to nie mają aż tak trudnego zadania przed sobą,bo oprócz KSW nie ma na polskim rynku ani jednej dużej,konkurencyjnej organizacji

UgaBuga42
 Wysłana - 18 styczeń 2014 21:54      [zgłoszenie naruszenia]

Wygląda,ze mają dobry pomysł na organizacje wiec jak najbardziej trzymam kciuki

WojTAS7
 Wysłana - 18 styczeń 2014 22:23      [zgłoszenie naruszenia]

Jak macie jakieś filmiki promocyjne, jakieś newsy itp - wklejajcie to tutaj. Ja sam nie pociągnę tego tematu, tym bardziej, że ostatnio nie mam czasu na nic praktycznie.

Specjalista -

INSOMNIA
 Wysłana - 18 styczeń 2014 22:55      [zgłoszenie naruszenia]

Konferencja w HD:

I wywiady:

WojTAS7
 Wysłana - 19 styczeń 2014 00:06      [zgłoszenie naruszenia]

Cieśliński będzie albo nokautował, albo będzie poddawany. Ciekaw jestem jego kariery w MMA.

Specjalista -

haydes
 Wysłana - 19 styczeń 2014 02:20      [zgłoszenie naruszenia]

Dokladnie tak powinno to wygladac bez zadnego kabaretu i komerchy. Trzymam kciuki i mam nadzieje ze bedzie to najlepsza organizacja w Polsce i calej UE bez pudzianow i innych aktorow

Zmieniony przez - haydes w dniu 2014-01-19 02:21:29

INSOMNIA
 Wysłana - 19 styczeń 2014 10:37      [zgłoszenie naruszenia]

Pomysł się podoba, ale prawdopodobnie zdechnie, bo Polska to nie USA - bez freakfightów nie podchodź.

INSOMNIA
 Wysłana - 19 styczeń 2014 10:44      [zgłoszenie naruszenia]

Poroniony pomysl, w stanach jest mnostwo glupkow dysponujacych kasa na wizyty na takich galach: fani wrestlingu, latynosi kierowcy ciezarowek czy pracujacy murzyni. W PL na bilety na KSW stac korposzczurow, ewentualnie dostaja je z pracy, bo patologie stac wylacznie na wodke, tak wiec musi smierdziec Warszawka: Cichopki, Ibisze itp. Same tluczenie sie po modrzie moze conajwyzej przyciagnac kibicow pilkarskich, ale ci zaczna sie tluc za darmo, bo jesli by ich interesowalo MMA to by zostali zawodnikami, a wiec hajsu z tego nie bedzie, a sport to showbiznes, wiec kolko sie zamyka.

Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2014-01-19 10:51:01

WojTAS7
 Wysłana - 4 luty 2014 19:29      [zgłoszenie naruszenia]

Były zawodnik UFC i Bellatora Mike Wessel (MMA 13-6) będzie przeciwnikiem Michała Kity (MMA 15-7, 3. w Rankingu PL) w jednej z dwóch głównych walk gali Pro MMA Challenge, 1 marca w hali Orbita we Wrocławiu. Starcie zostało podane do publicznej wiadomości przez organizatorów gali.

36-letni Amerykanin o pseudonimie "The Juggernaut" po ośmiu wygranych w dziewięciu pierwszych zawodowych walkach trafił do UFC. W debiucie w organizacji braci Fertitta w 2008 roku nie sprostał jednak Antoniemu Hardonkowi i został zwolniony. W 2012 roku trafił do drugiej największej organizacji w USA - Bellator FC, gdzie stoczył trzy pojedynki. Dwie wartościowe wygrane nad Ryanem Martinezem i groźnym białoruskim kickbokserem Alexeirem Kudinem przedzielił porażką z Richem Hale'em. Od tego czasu Wessel pojawił się klatce tylko raz, w czerwcu nieoczekiwanie i bardzo szybko uległ Robertowi Nealowi na gali w Mississippi.

źródło: mmarocks.pl

Jeżeli chodzi o PROMMAC to proponowałbym wrzucać wszelkie newsy, informacje o zestawieniach tutaj - do tematu zbiorczego, a nie tworzyć odrębnych tematów na poszczególne gale, jak to robię w przypadku KSW.

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 7 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

PROMMAC - Pro MMA Challenge

Strony: 1 2 3 4 5 6 7