puchar buki a nie dona /dostaje sie go za kleistego stolca Zmieniony przez - jack.1 w dniu 2011-01-18 22:41:33 _______________________________ Zapraszam na skoki narciarskie.
o co chodzi z tym pucharem _______________________________ Demonologia skvrwysynu!
don przyznaje go osobie z ktora sie utozsamia _______________________________ i got 99 donuts but a bitch ate one
Ja PIER-DO-LE Współczuję. aha, gratulacje Zmieniony przez - Fluff.y w dniu 2011-01-19 15:04:31 _______________________________ 'Hen, tam wysoko już jest z niebem jesiennym góra Fuji'
Można anulować puchar kolegi ? ;) taki stary :) ? Więc zapiszę ad acta, jeżeli może komuś się przyda. Objawy są zabawne ale tylko na pierwszy rzut oka. Równie dobrze organizm może nie trawić tłuszczu. Możliwe przyczyny: utrudniony odpływ żółci, niedobór enzymów trawiennych lub inne poważniejsze schorzenia. _______________________________ Jesteśmy władcami słów niewypowiedzianych... I niewolnikami tych które padły.
Jsli, to byly objawy choroby, to autor pewnie juz nie zyje _______________________________ "EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE" ~sQzi
[*] _______________________________ Gówno jesteś nie Siara! Ja Siarę znam!
Puchar zostaje, a zespoły złego wchłaniania mają inne kryeria rozpoznania - on po prostu nie lubił konsystencji swojego kloca. Dolary przeciwko orzechom, że dodanie błonnika rozwiązało sprawę. Zmieniony przez - Don quixet w dniu 2012-02-25 11:23:34
[*]--->dmucha--->[] _______________________________ Gówno jesteś nie Siara! Ja Siarę znam!