Otóż mam następujący problem, za każdym razem jak idę na tron, to robie stolec który rozmazuje się po muszli zostawiając takie obślizgłe ślady które nie chcą się spłukać. Zawsze w ruch idzie kibloszczota bo inaczej nie da się tego doczyścić. Na poczatku myślałem że to może dieta ale ogółnie unikam tłustych potraw, teraz zawsze "przed" wrzucam do kibla pelno papieru toaletowego ale i tak zawsze kibel się upaćka. Nie wiem czy to może być symptom jakieś choroby czy nie, więc jeśli zły dział to proszę o przeniesienie. Dodam że czasem mam takie bóle raz po prawej raz po lewej stronie, nie są to bóle jakieś mocne, kłujące, takie tępe które łagodzi jak po prostu uciskam sobie ręką bolące miejsce. Czasem zdarza się też tak że ściska mnie już dość mocno w jelitach jakby się kurczyły, wtedy musze troche poleżeć popierdzieć, pobekać i na ogół przechodzi. Ale to ze sraczem to jest koszmar, nie mam sraczki stolec jest normalny że tak powiem zwarty ale zsuwając się z muszli zostaje taka maź którą musze skrobać kibloszczotą.
chyba nie zdajesz sobie sprawy jakie sa konsekwencje zalozenia takiego tematu w tym dziale
moze sprobuj siadac tak, zeby spadalo prosto do wody ?
ale wtedy znowu Ci dupe ochlapie i zalozysz kolejny temat: co zrobic zeby mi nie chlapalo na dupe przy sraniu
Zmieniony przez - Young2 w dniu 2011-01-17 11:20:40
śmiechu chichu ale czy to normalne że za każdym razem gdy oddaje stolec upierdziele całą musze gównem które przykleja się tak że nie da się tego spłukać? pytanie jest poważne i nie rozumiem czemu każdy tutaj podśmiechjki sobie robi z tematu.
Zmieniony przez - panciec w dniu 2011-01-17 13:39:55
Cyt: od czasu do czasy mam klejący kał co jest dla mnei bardzo uciążliwe w związku z
zanieczystością ( kleji się do odbytu, dzisiaj do jąder - szczyt chamstwa,
dlatego postanowiłem napisac tego posta). Poza tym w czasie tych felernych dni
musze zużywac 10 pasków papieru Velvet lub bella.
Prosze odpowiedziec na pytanie, które umieściłem w temacie !
Poza tym Autorze, sorry, ale temat z dupy wzięty - czego od nas oczekujesz?
Zmieniony przez - Evana w dniu 2011-01-17 14:55:02