FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10352 razy ¬

ROZRYWKA | ADMINISTRACJA
Pasikonik 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Autor "Pasikonik"   

bread
CHAM I KUTAS
 Wysłana - 3 luty 2015 22:17      [zgłoszenie naruszenia]

Powiedz do Mnie dumad jeszcze raz "stara prukwo", a odpoczniesz na haremie.
Worku na jądra.

Zmieniony przez - bread w dniu 2015-02-03 22:33:26

ŚMIERĆ FRAJEROM!

Ekspert -

akiyz
 Wysłana - 3 luty 2015 23:07      [zgłoszenie naruszenia]

mlkv bialy rycerz internetow

MrMojo
 Wysłana - 3 luty 2015 23:25      [zgłoszenie naruszenia]

mlkv i biały rycerz... oksymoron

Life may be seen as a virus infecting the perfect organism of death.

akiyz
 Wysłana - 3 luty 2015 23:29      [zgłoszenie naruszenia]

Bo w rzeczywistosci jest ostrym typem pokazujacym "polskim *******" gdzie ich miejsce.

Natomiast na insomnii jest dzielnym obronca pokrzywdzonych kobiet przez tekst o wizazu (podczas gdy np. hauser za tekst o kloszardach skierowany do innego uzytkownika chyba nawet nie dostal upomnienia).

MrMojo
 Wysłana - 3 luty 2015 23:41      [zgłoszenie naruszenia]

kontekst/mniejszości zawsze jest łatwiej atakować.

don't give a flying feck.

Zmieniony przez - MrMojo w dniu 2015-02-03 23:42:01

Life may be seen as a virus infecting the perfect organism of death.

mlkv
 Wysłana - 4 luty 2015 01:20      [zgłoszenie naruszenia]

Akiyz - oczywiście, nie jest inaczej, rozgryzłeś Mnie, za wcześnie Was zaczęli z tego korpo w Krakowie wypuszczać i już są efekty.

W temacie.

1) Pojazdy po króciakach wpisały się odrobinę w "kanon" forum, sorry.

[http://www.insomnia.pl/KR%C3%93CIAKI_i_sQzi_show-t660841.html]

Więc jeśli ktoś się Nimi czuje mocno urażony to nie wiem co powiedzieć za bardzo.

2) Użytkowniczka nie pojechała w 1/100 tak ostro po kimkolwiek tylko stwierdziła w miarę nawet zabawnie że nie odpowiadają Jej mężczyźni niscy wzrostem.

Wcześniej w tematach "jak wybieramy" miało miejsce kilka tysięcy stron gdzie faceci wymieniali się opiniami na ten temat i nie kojarzę aby o to akurat były jakieś mocno chamskie kłótnie.

Rino rzeczywiście porównywał Bellę F. do transa ale nie przypominam Sobie abyśmy wymieniali o to inwektywy.

Tego aby użytkowniczka Glock rzekomo wpadała do spamu i obrażała losowo wybrane grupy ludzi - sorry nie stwierdziłem.

3) Szybką reakcją Pasikonika było wysłanie tej użytkowniczki na wizaż, czyli takie "weź stąd wypyerdalaj".

Nie każdy ocenia takie zachowanie, poza inso może, jako kulturalne, na pewno tak nie oceniła tego ta użytkowniczka. Tak samo Ja te teksty oceniam, więc jest ( widoczna jak widzę ) rozbieżność w Ich ocenie, autorze.

Dlatego ( za ten tekst ) Pasik0nik dostał bana.

Za podobne teksty banowałem też kiedyś Preeminenta, też w hyde.

Prywatnie uważam że takie zachowania właśnie jest jednym ( nie głównym ) z powodów dla których nie do końca mamy dopływ nowych userów na forum, bo nie każdy ma grubą skórę Rinokota w tych kwestiach.

Nie uważam aby doszło do przekroczenia uprawnień czy uprzywilejowania ze względu na płeć, zwracam uwagę że jak ktoś się czuje czymś poszkodowany i pisze do modów to się zdarza że jakaś reakcja jest niezależnie od płci wnioskującego. Przykładowo na autora tego tematu było dość poważne doniesienie jakiś czas temu i skończyło się na ostrzeżeniu, nie na banie.

4) Hausera banowałem Ja, byłem za permabanem dla Niego ( wielu modów było przeciwnych ), wielokrotnie wskazywałem że jest to człowiek bardzo inteligentny ale niestabilny emocjonalnie oraz z dużym ego więc jakieś ostre pojazdy Jego autorstwa po innych są kwestią czasu.

Co więcej również obcinałem Mu wszystkie wypowiedzi do kropki co wkvrwiało Go jeszcze bardziej.

Pomimo tego - i głównie pod presją społeczno-moderatorską - doszło do odbanowania gościa - i finał znamy.

Natomiast naprawdę jak Mi ktoś pisze że Hausera nie zbanowałem a kogoś nazwał kloszardem, to przepraszam bardzo ale na serio na mutacje konta "Hauser" dałem w okresie moderowania inso chyba ponad 200 banów. Czyli nie ten adres z zarzutami.

5) Ponieważ jakieś kontrowersje to w porządku.

Jeśli publika forumowa gremialnie się za tym wypowie to skrócę temu asowi bana do 1 dnia.

Natomiast na razie consensusu nie widzę.

"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"

Znawca -

Glock78
 Wysłana - 4 luty 2015 06:23      [zgłoszenie naruszenia]

Analiza autora tematu-bezcenna.Brakuje tylko wykresów i tabelek. Wykręcania sytuacji na modłę "Kowal zawinił,Cygana powiesili".Chyba mnie nie lubi,intensywność i zaciekłość działania na to by wskazywała Niestety, nie wiem dlaczego.
A jeśli mogę zabrać głos w sprawie i będzie się on liczył,to jestem za zdjęciem kary dla użytkownika z którym to jak się dowiaduję "ja zaczęłam" A teraz lecę do pracy,pa.

Zmieniony przez - Glock78 w dniu 2015-02-04 06:58:55

rozqrwicel
 Wysłana - 4 luty 2015 09:58      [zgłoszenie naruszenia]

Szybką reakcją Pasikonika było wysłanie tej użytkowniczki na wizaż, czyli takie "weź stąd wypyerdalaj".
Nie każdy ocenia takie zachowanie, poza inso może, jako kulturalne, na pewno tak nie oceniła tego ta użytkowniczka. Tak samo Ja te teksty oceniam, więc jest ( widoczna jak widzę ) rozbieżność w Ich ocenie, autorze.

Dlatego ( za ten tekst ) Pasik0nik dostał bana.

Za wy******lajki jest ban, to akurat wiem ale nigdzie tam takowej nie widziałem. Obiektywnie rzecz biorąc to już zależy od interpretacji kiedy sam autor tekstu nie sprecyzuje o co dokładnie mu chodziło.

Jak sam powiedziałeś, za dużo mocniejsze przewinienie dostałem ostrzeżenie.

Dobra, z mojej strony koniec kontrargumentowania, bo raczej do niczego konkretnego dyskusja w stylu czy lepsze pis czy po nie doprowadzi.

mlkv
 Wysłana - 4 luty 2015 15:04      [zgłoszenie naruszenia]

Jeżeli sama osoba trafiona fochem Pasik0nika jest za zdjęciem bana, to spoko, zdejmuję od razu z datą dzisiejszą.

Natomiast sugestie autora kto rzekomo zaczął są błędne, nie wiem w jakich kręgach obraca się autor, Ja obracam się w różnych i w żadnym z nich wypowiedź "Mam w dupie co tam gadasz, weź już stąd idź gdzieś indziej" nie jest wypowiedzią "neutralną".

I tak, można takie zachowanie w zależności od okoliczności skwitować komentarzem, że autor jest chamem czy prostakiem, można dać w mordę za coś takiego, można wezwać przełożonego pracownika który "z klientem" rozmawia w taki sposób i poddać Jego zachowanie wiążącej w zakresie ewentualnego zwolnienia z pracy ocenie szefa.

Więc tutaj jest bardzo czytelne że "zaczął" Pasik0nik i nie ma co tego kwestionować.

"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"

Znawca -

akiyz
 Wysłana - 4 luty 2015 15:09      [zgłoszenie naruszenia]

Jeżeli sama osoba trafiona fochem Pasik0nika jest za zdjęciem bana, to spoko, zdejmuję od razu z datą dzisiejszą.

Nie dosc ze bialy rycerz to jeszcze rzadzi toba kobieta.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia Temat zamknięty

Pasikonik

Strony: 1 2 3