Kopiuję wszystkie swoje wypowiedzi ze spamu, razem z cytatami wypowiedzi osób innych do których się odniosłem.
1.
Bardzo słusznie bo jakby nie Kle0 to juz teraz by tu było drugie animalgey forum.
A kogo to obchodzi co by było gdyby?
Jak ma być równouprawnienie tak jak powiedział milki to banujmy też za słuszne powody obie strony, a nie prowadzajmy europejskiego "rasizmu". Ani nie wywlekał nic na nią, po prostu powiedział co on niej myśli, tak jak wcześniej ona wyraziła swoje myśli nt mężczyzn. Może nawet obraziła jego nieumiejętnie naśladując swojego idola sebe bo akurat nasz fizyk jest niski?
Wchój z taką równościa
2.
Słusznie, wpadł znienacka i zaczął w chamski sposób obrażać jedną z nielicznych kobiet udzielających się w spamie.
Przez takie coś ludzie odchodzą z forum
Nie ma to jak prawić o równości, a potem podkreślać "jedną z nieliczynych kobiet". Jak równość to chój w to czy jest kobietą czy nie.
A do obrażania odniosłem się już wyżej.
3.
Ostatnio zresztą widziałem fale naśmiewania się z pasikonika. Ktoś z obrażających go dostał bana? Nie.
Poza tym czy glock wniosła jakąś skargę? Nic mi o tym nie wiadomo.
4.
Może i jest ale ona nie powiedziała "nie lubię niskich facetów" tylko nazwała ich kropkami, krasnalami, a zresztą przytoczę
"Kiedyś myślałam, że los sobie ze mnie jaja robi,bo tylu krasnali,którzy smolili cholewki,to po prostu jawna drwina ze mnie Taka karma w rodzaju "przygarnij Kropka","Zaopiekuj się maluszkiem".Karma-Trauma."
5.
Ja nic do niego nie mam i nikogo nie mam zamiaru sprowadzać do parteru ale dostał bana niesłusznie i wnoszę o jego odbanowanie.
Skoro ona mogła obrazić grupę osób w której znajduje się nasz "winowajca" to dlaczego on nie mógł obrazić?
Będę cytował każde wypowiedzi po kolei
Pasik dobra juz sie tsk nie podniecaj
Nie widzę w tym nic obraźliwego
Pasik w dvpie to mam jakich ty gahów lubisz, idź na kafaterii sobie popisz albo wizaż
Nie widzę tutaj nic obraźliwego.
Glock Chamidła i prostaki przyprawiają mnie o potężny ból głowy. - wpisujesz się idealnie.
Nazwała go chamem i prostakiem, czyli pierwsza zaczęła.
Pasik takie białogłowe królewny przyprawiają mnie o ból głowy
Nie odniósł się bezpośrednio do niej tylko do grupy białogłowych królewien, podobnie jak ona wyraziła swoją niechęć do grupy osób niskich.
Pasik żegnam.
Po czym został odpalony.
Wnoszę o jego odbanowanie po raz kolejny i wcale nie żartuję.
Jak mamy się traktować równo i poważnie to tak się właśnie traktujmy.
6.
I po raz kolejny pytam czy ktoś dostał bana za BEZPOŚREDNIE obrażanie pasikonika?
Czy zachował się kulturalnie w stosunku do niej? Z pewnością nie ale niekulturalne zachowanie w tym spamie nie sądzę aby było powodem do odpalenia.
7. Hmm,poważnie nie oceniasz tej wypowiedzi właśnie jako takiej którą można skomentować tekstem że autor mało grzecznego odesłania na kafeterię/wizaż/do garów wpisuje się w postać chama i prostaka?
Tak uważam ale nie uważam by po prostu ostrzejsza wersja słów "nie da się już ciebie czytać" kwalifikowała się pod bana, zwłaszcza że często tutaj takowe padają i nikt nikogo za to nie kara.
Wieczorem się wypowiem, bo mam parę rzeczy zawodowo do naskrobania, fakt założenia tematu odnotowałem.
Rozumiem, że w takim układzie gdy zgłoszę naruszenie regulaminu, mam na myśli posta przez który którym poczułem się urażony bo należę do osób nikczemnego wzrostu i w którym obrażona została znaczna część populacji to Glock zostanie potraktowana odpowiednio i współmiernie do sposobu w jaki został potraktowany pasikonik?
Wieczorem się wypowiem, bo mam parę rzeczy zawodowo do naskrobania, fakt założenia tematu odnotowałem.
i że niby za takie teksy została odpalona banmaszyna?
O matko i córko!
Dla mnie to dość duże zaskoczenie ponieważ na co dzień na tym forum padają bardziej obraźliwe słowa a nawet zdania i nikt z nich nic nie robi (na całe szczęście)
I ogólnie to co by za spięta atmosfera na forum była gdyby nie można było napisać co się ma na języku.
Po trzecie primo każdy wie że kto się czubi ten się lubi.
Przecież do osób, z którymi się kolegujemy mówimy brzydkie słowa określające ich osobowość, które tak naprawdę mówimy po to żeby się pośmiać.
^ chyba ktoś rozumie? Przecież większość normalnych ludzi tak ma w życiu codziennym.
Ja też czasem mówię do szakala "Ty szakalu" albo do chleba "stara prukwo" a do rinokota "torbo na rzygi" i jest fajnie
Ty się Wasyl lepiej samochodem naucz jeździć a nie tu się wymądrzasz
A na serio - ja popieram mlkv. Tu nigdy nie było i nie będzie równości ani demokracji a pasikonik zachował się w sposób chamski.
Co innego moje wyzywanie się z kaspenem, zwierzem czy jakim innym "królem fastfoodów" a co innego jakieś bezsensowne szukanie zaczepki i wjazdy.
Tydzień wytrzyma.
Zmieniony przez - rozqrwicel w dniu 2015-02-03 21:08:45
Ale to była odzywka "wypyerdalaj babo, bo jesteś babą", co nie jest dobre przede wszystkim dla forum. Z mlkv wiele razy się nie zgadzałem (co do banów), ale tutaj okej, co nie znaczy, że sam bym dał, bo pasikonik szybko "kłótnie" zakończył i nie ciągnęła się przez kilka stron, na przykład.
Ludzie za mniejsze przewinienia lecieli na harem. Głównie za "wycieczki osobiste" w stronę mlkv ))
Zmieniony przez - MrMojo w dniu 2015-02-03 21:27:30