FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 27450 razy ¬


ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

 
ROZRYWKA | Motoryzacja ARCHIWUM
Passat B5 97r 1.9 TDI 110KM -opinie uzytkownikow 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Passat B5 97r 1.9 TDI 110KM -opinie uzytkownikow"   
 
Stifler23
 Wysłana - 13 marzec 2006 19:45        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Witam.
Zastanawiam sie nad kupnem Passata model jak w temacie.Chce sie poradzic co do uzytkowania tego auta pod kadzym wzgledem w zaleznosci od waszych spostrzezen.Dodam iz auto ma 4 pp,elekt.4szyby,elekt.lusterka,zmieniarke jest w kolorze niebieskim.Auto jest na polskich tablicach.Cena 24500.Auto sprowadzone z Niemiec w grudniu.
Co podpowiecie bo nie jestem przekonany szukalem z klimatyzacja ale te auto jest w b.dzobrym stanie technicznym jak i wizualnym.Ogladalem osobiscie.
______________________________
 
Stifler

 
slawomir
 Wysłana - 13 marzec 2006 20:14      [zgłoszenie naruszenia]

ogladales osobiscie to sam wiesz najlepiej ale teraz od ch.. takich fur jest, wiec moze warto z klima poszukac. przynajmniej ja bym tak zrobil.

tu masz opinie na temat a4 [http://www.insomnia.pl/temat189118/]
moja o modelu z tym silnikiem

Zmieniony przez - slawomir w dniu 2006-03-13 20:16:13

 
mmarcin17
 Wysłana - 13 marzec 2006 21:09      [zgłoszenie naruszenia]

Dosc taki w dobrej cenie jak nie dzwoniony i nieduzy przebieg to bym brał nie za szybko ktos chce sprzedac 4 miechy od zakupu zazwyczaj to sie robi jak samochod to mina dlatego warto sie przyjrzec dokładnie czy nie kombinowany .
_______________________________
 
[S] VW Golfa 3 92r 1.8 Na czesci Wszystko na czesci .


Specjalista -
 
Stifler23
 Wysłana - 13 marzec 2006 21:58      [zgłoszenie naruszenia]

Z tego co mowi ,nie jezdzony w Polsce.Z tego co JA widzialem zgadzaloby sie,przed drzwiami u garazu jest 50cm warstwa lodu juz nie wspomne o dojezdzie do garazu.Caly zakurzony .Bity to sie sprawdzi ale z tego co widzialem to raczej nie mogl byc bity co innego jakies zabiegi kosmetyczne to mozliwe .Wlasnie sie zastanawiam ,ze chyba jednak warto go zabrac.Mam zaprzyjazniony serwis autoryzowany wiec zawieszenie ,lakier itp sie sprawdzi.Chodzi mi bardziej o cene ,zobacze co da sie zejsc.

_______________________________
 
Stifler

 
_TrS_
 Wysłana - 14 marzec 2006 01:57      [zgłoszenie naruszenia]

Mam takiego od 2 miesiecy, jak narazie zlego slowa nie moge o nim powiedziec. Silnik oszczędny i w miare dynamiczny, a jesli brakowałoby Ci mocy to w miare tanim kosztem mozna go z chipowac ~140KM, u mnie jeszcze jest klimatronik super sparwa, miejsca w nim po dostatkiem. Podobno zawieszenie przednie (aluminium) szybko siada, u mnie jak narazie bezawaryjne auto po 3tys kilometrow..czyli jeszcze malo moge powiedziec na temat kosztow eksploatacji.

 
Stifler23
 Wysłana - 14 marzec 2006 10:52      [zgłoszenie naruszenia]

Jak Cie wyniosla z cena B5-ka?Szukam z klimą ale zawsze cos jest nie tak w tych klimatyzacja.A ten jest od mozna powiedziec ,ze sasiada .
_______________________________
 
Stifler

 
Tessu
DZIADEK
 Wysłana - 14 marzec 2006 13:06      [zgłoszenie naruszenia]

Ojciec mojego znajomego z forum mial chyba 3 passaty i kraży między domem a warsztatem.Ciągle coś miga na mase, przyspieszenie to tylko wrażenie i wogóle z tego co słysze to padaka i dupowóz od którego sie trzeba trzymać z daleka.
_______________________________
 
Kiss French, Wear Italian, Drive German

Ekspert -
 
bartus_
 Wysłana - 14 marzec 2006 14:05      [zgłoszenie naruszenia]

tessu

żeby nie było, że OT robie: chyba bym już nie kupił samochodu bez klimy
_______________________________
 
...::: BMW - Freude am Fahren :::...

Ekspert -
 
VLAD.IV
 Wysłana - 14 marzec 2006 14:07      [zgłoszenie naruszenia]

moj ojciec mial wiecej niz 3 i to kupowal nowe... to naprawde nie są bezawaryjne auta....
Nie mowie ze padaka i ze sie nadaje - ale jest tak samo awaryjny jak kazdy w tej klasie
A Tessu to uwielbia mnie przyatakować...
Ciekawe jaki miałbym interes w tym by psioczyć na passata... skoro moj ojciec mial ich tyle...


Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2006-03-14 14:14:36
_______________________________
 
Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -
 
Tessu
DZIADEK
 Wysłana - 14 marzec 2006 14:19      [zgłoszenie naruszenia]

wcale to nie był atak.Poprostu juz mi sie tak pasek kojarzy z Twoim ojcem.
Moja honda tez jest w tej klasie a nie psuje sie praktycznie nic.
_______________________________
 
Kiss French, Wear Italian, Drive German

Ekspert -
 
VLAD.IV
 Wysłana - 14 marzec 2006 14:30      [zgłoszenie naruszenia]

Słowo "atakowac" uzylem w przenośni...
No i moze i honda sie nie psuje, ale jak komus mowisz passat - to zaraz słysze, ze to taki solidny samocho, nie do z.a.j.e.b.a.n.i.a - a to bzdury
_______________________________
 
Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]


Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną
 
Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Passat B5 97r 1.9 TDI 110KM -opinie uzytkownikow

Strony: 1 2 3
 
Warto przeczytać: FOTORELACJA z rajdu Rzeszowskiego.... | sony cdx-4000rv | biegi | badania do pracy - kierowca | wymiana radia i glosnikow | Podlokietnik do Seata Leona | Rover??? | lampy | peugeot 206 RC | mankament silniku diesel | mankament silniku diesel | 206?? | workshop | parking strzezony | Terenoweczka | W E R Y F I K A C J A M O D E R A T O R Ó W | showup carmen | porady dla kobiet ważne | jak podniesc moc silnika | ile bierzesz czasu tramal | uklad cetralny galeria | zolpidem | na balkonie | moze jej nie podniecam | nie pozwAll | remont u zaby | wzAlr o nie rozliczaniu sie | apaszka | tygrysek | jaruzelski | facet robi laske facetowi | zona dziwka | kod ograniczeń sony ericsson k550i | jak sprawć żeby wrociła | Biznes

 
Polecamy: KSW | Komputery | Nauka

wersja lo-fi


Copyright 2000 - 2014 SFD S.A.
 
Powered by Pazdan ForKat 4.0