2. _______________________________ Now I walk through the fire, which you sence with my desire It'll be It'll be
3. _______________________________ Now I walk through the fire, which you sence with my desire It'll be It'll be
Paula wg. mnie sa za długie jak bys robiła sobie mniejsze to by było ładnie i nie taki kształt _______________________________ :)
Dzięki Beato,a te? _______________________________ Now I walk through the fire, which you sence with my desire It'll be It'll be
Paula przepraszam , ale żadne mi się nie podobają... _______________________________ MOD MiU i Grafika Insomnia 2009 [kat-jot.daportfolio.com/]
O.ki PzDr:) I wesołych świąt! _______________________________ Now I walk through the fire, which you sence with my desire It'll be It'll be
jest kilka fajnych, ale w wiekszosci przypadkow sa za dlugie. nie ma co przesadzac.
3 mi sie podoba _______________________________
ale to chyba nie są już twoje tylko jakiś zdjęcia z internetu, tak??? Bo się gubię... No i powtórzę się ale naturalne paznocie są najładniejsze .
racja Dione naturalne najładniejsze sa.Paula te ostatnie maja nawet ładny wzorek ,ale za długie . _______________________________ :)