Autor |
"Paznokcie!" |
|
vogue
|
|
|
|
stroficzka
|
|
|
|
KissMisiaa
|
|

Czy można zmienić kształt paznokcia, bo moje są brzydkie. Maja kształt łopaty i chciała bym coś z nimi zrobić... Często maluje je na kolor łososiowy taki jak do frencza albo na bezbarwny kolor...
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
zdecydowanie uwielbiam french na krotkich paznokciach, nienawidze tipsow i innych badziewii.
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
KissMisia nie sa brzydkie, zapusc jeszcze ze 2,3 mm, beda wtedy smuklejsze i bedzie git. Na to frenchyk i bedzie juz calkiem miodzio.
|
|
KissMisiaa
|
|
Spoczko... Tylko czy mogę wpłynąć na ich kształt... Odsunąć skórki czy coś takiego
|
coolo211
|
|
|
|
KissMisiaa
|
|
No tak, mnie to samo mówiła... Raz miałam tylko założone tipsy na studniówkę... I potem jak ściągnęłam to strasznie wyglądały, teraz już doszły do siebie... Chciałabym mieć taki kształt migdałowy, nawet wtedy krótkie i zadbane paznokcie wyglądają bardzo ładnie...
Zmieniony przez - KissMisiaa w dniu 2007-05-11 17:23:59
|
Nicci
|
|
Mozesz je bardziej spilowac po bokach, zobacz jak beda wygladac gdy beda mialy bardziej migdalowy ksztal
Nie obcinaj na bardzo krotko.
Jesli robisz frencha, a chcesz optycznie wydluzyc plytke, to pomaluj paznokcie najpierw 2 razy np. jakims mlecznym lakierem, a potem zrob cienka biala kreske.
Noctua Summe Farmosa Parvula |
Ekspert -
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
No wlasnie tez o tym pomyslalem, przycinaj albo piluj paznokcie bardziej po bokach, a z przodu zostawiaj dluzsze, tak zeby nie byly obciete na rowno z boku i z przodu. Nie takie "problemy" ludzie maja, najgorszej jak ma sie paznokcie szersze niz dluzsze, takie cwierć ksiezyce.
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2007-05-11 17:50:09
|