mi sie generalnie pierwsze zdjecie podoba... takie paznokcie wygladaja elegancko i powaznie... paznokcie na zdjeciu z komorka nie za bałdzo jak dla mnie bo sa duze i jakies takie dziwne ale to tylko moje zdanie a tak w ogole to ja sie nie znam
Nie wiem czy mam coś pisać bo wyjdzie, że się uwzięłam No bardzo zadbane i w ogóle, choć uważam, że to zdecydownie akryle (szczególnie ostatnie zdjęcie to sugeruje, pod spodem końcówka ma ten sam kolor) ale wykłócać się nie bedę . Osobiście nie przepadam za aż tak długimi paznokciami i tak mocnymi zdobieniami. Akryle sama kiedyś przez jakiś czas nosiłam (w tv musiałam miec zadbane dłonie, a nie miałam za bardzo czasu no i te moje psy nie pozwalają na perfekcyjny manicure) ale starałam się żeby i długość i w ogóle całość (kształt, kolor) wyglądały jak najbardziej naturalnie. W życiu juz sobie zresztą nic na poznokcie nie przykleję
To jest dla mnie maksymalna długość paznokci (zdjęcie)
1) troche zbyt łopatowaty kształt
2) zupelnie nie podoba mi sie ten wzorek i kolor
3) zbyt długie
4) te zdobienia na dwoch paznokciach nie dodaja uroku, moze gdyby bylo w innym kolorze
te co Dione dala na drugim zdjeciu, to bardzo dobry przyklad ladnych, zadbanych paznokci
Noctua Summe Farmosa Parvula