sprzedaję perfumy, które mi się już znudziły bądź po czasie stwierdzam, że nie pasują do mnie.
Na sprzedaż trafia ponad 95 ml Bentley for Men edt oraz ~65 ml Thierrego Muglera A*men.
Bentley - mocarz, stonowana słodycz. Posmak rumu. Na mojej skórze utrzymuje się około 9 godzin, a projekcja jest taka, że czuć je z metra - trzeba uważać
TM A*men - chyba nie trzeba przedstawiać. Również słodki mocarz, nie jest tak oklepany jak One million i w klubie zagłuszy wszystkie inne perfumy.
Co prawda to prawda, jest zabójcą - 2 - 3 psiknięcia i czuć Cie intensywnie przez parę ładnych godzin. Jeśli ktoś lubi słodkie perfumy to myślę, że podejdzie komuś.
A sprzedaż tylko i wyłącznie dlatego, że te perfumy ciężko jest zużyć bo 5 wyjść i dopiero jest 1 ml perfum.
Ten bentley jeśli chodzi o trwałość to podobnie jak A*men (8 h z palcem w tyłku) ale już tak intensywny nie jest :) Moim zdaniem idealny na randkę + noc z panną, bo nie martwimy się że wywietrzeje, a też nie zadusimy dziewuchy
Spadaj na SFD sprzedawac zapaszki spod jaj kulturysty-pedała!
Słodki mocarz
Zmieniony przez - seba5700_2 w dniu 2016-02-25 17:28:48