Bo w życiu można być każdym tylko nie norą. Dlatego też w końcu trzeba wziąć bombę.
1. WIEK: 20
2. WAGA: 66,5
3. WZROST: 176
5. STAŻ NA SIŁOWNI:lekko ponad 2 lata
9. CEL CYKLU: Zrobienie z 6kg
11. POZIOM BF%: 13-14
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik, łatwo gubię masę jak nie trzymam diety
13. STAN ZDROWIA: Żadnych problemów, ani przewlekłych chorób
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Lekkie zakola już są. Skłonności do trądziku.
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE: Nie sprawdzałem, ale powinno być około
-klata: 80+
-martwy ciąg:100+
-przysiad:
Potrzebuję pomocy w kwesti tego ile ciągnąć cykl, aby uzyskać co najmniej 6kg i jak sie zabezpieczyć przed skutkami ubocznymi, kiedy bić hcg i jak z odblokiem no i jaki środek ostatecznie wybrać.
Zmieniony przez - damajt w dniu 2015-07-30 14:41:56
Moim zdaniem mniej jak 12tygodni testa sie ciagnac nie oplaca, mete z 8-10.
250 e4d i 30ed będzie lajtowo.
Jak będziesz chciał odstawić to wiebiesz hcg i zeżresz clomid, jak nie to mostek co pół roku i jedziesz dalej. Przy takich lajtowych środkach/dawkach to minimostek nawet (5-10k iu hcg).
Kwestie które należałoby przemyśleć to:
1. Do żadnych odżywek/supli już nie wrócisz
2. Z każdym kolejnym cyklonem nie będzesz chciał odstawiać (bo przyrosty nie te itp) więc sam T będzie pewnie leciał nawet
3. W wieku późniejszym czeka cie stała suplementacja testem jeśli będziesz walił cyklony
Zapomniałbym o najważniejszym czyli antygino protekszyn
najlepiej exe
ze skutków ubocznych na codzień to:
- potliwość (kup sobie bloker jakiś pod pachy i wiatrak do pokoju )
- możliwe trudności z chodzeniem na długie spacery, najprostszymi czynnościami z uwagi na pompe
Zmieniony przez - rozqrwicel w dniu 2015-07-30 14:57:18
****a, człowieku, z tą masą i wynikami to zacznij od cyklu na kreatynie jako baza(5g ed), białko 30g ed i na odblok woda z parówek
No bez jaj. To ja nie biorę kreatyny, żadnych supli, diete też trzymam dośc choyową, na zasadzie że jak jestem głodny to żrem, ćwiczę sobie FBW 2-3 razy w tygodniu jak mam ochotę i 2 dni temu robiłem na martwy 120kg i w przysiadzie 100kg - i to wcale nie było jakieś ciśnięcie na rekord, normalne 4 powtórzenia bez sprzętu.
To już lepiej zrób sobie implanty mięsni albo syntol, wyjdzie bezpieczniej dla twojego zdrowia - spyerdolisz sobie tylko motorykę a nie wątrobe i pikawe.
Zmieniony przez - runelord66 w dniu 2015-07-30 18:39:31
Skoro chłopak jest dorosły i zdecydowany to po co go odwodzicie od tego?
Nie pytał o waszą opinie dotyczącą chęci brania, a o pierwszy cykl.
Zachowujecie sie niczym stare koksy z sfd czyli sam zaczął walić mając 40kg przy 150cm, a teraz wielki kórwa odwodziciel mowiacy typom ze jeszcze nie czas na towar dla nich
a gdzie on ci napisał coś o diecie i że jej nie ma?
skoro sie decyduje, czyta inso to wie ze chlopaki nie tylko bijo, trenujo ale tez jedzo wiec biore go za czlowieka rozumnego i zakladam ze jest tego swiadomy.