Autor |
"Pierwszy raz w buzi" |
|
Sfn
|
|
Wysłana - 8 maj 2005 22:43 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Więc swoje pytanie kieruję do kobiet , chociaż i wypowiedzi męskiego grona będą widziane.
A mianowicie , w jaki sposób podeszłyście do seksu oralnego za pierwszym razem , tzn czy faceci was namawiali , czy było to stopniowo przez jakieś pieszczoty , czy było to pokierowane własną inicjatywą .
czy przed owym aktem myślałyście już o tym , czy była to kwestia spontanicznej sytuacji . Licze na odpowiedzi z sensem .
Pytanie zadaję , dlatego iż zanim zaczęłem bywaś na Insomnia /sex to raczej wogóle nie spotykałem się opiniami kobiet , heh raczej dziewczyn (sam mam 19/20 także z kobietami w pełnym tego słowa znaczeniu nie obcuję) które by były przychylne temu . owszem w zartach wychodzi to spoko i na luzie , jestem ciekaw jakie było by ich podejście w rzeczywistości , jak to jest z kobietami w tej sprawie, jak to jest z facetami sam wiem ;]
| |
|
 |
|
|
slaweh
|
|
czasami muszę namawiać panienkę żeby "wzięła do buzi"(ładnie nazwane), ale przeważnie same zczynają od tego i wtedy bardziej mi się to podoba, bo jest bardziej doświadczona.
I nadrabiaj stracony czas!!!
 |
|
|
Tessu
|
DZIADEK
|
|
Moj pierwszy raz to byl wlasnie lodzik.A potem sie dopiero pani zdecydowala na figo fago.W sumie dla mnie lepiej a co do przekonywania to lepiej jak z wlasnej woli sie za to zabierze.
|
|
Wodzu10
|
|
Ja namawiac nie musiałem. Sama powiedziała, że chce. |
Znawca -
 |
|
|
Sfn
|
|
Heh fajnie jak się takie domyślne dziewczyny trafią , za pierwsze odpowiedzi sogi |
 |
|
|
marcelka
|
|
No ja też się wypowiem... taki z naprawdę pierwszy raz był okropny! a potem zrobiłam to z miłości i sama bez żadnego namawiania... fajnie jest czuć, że facet zwija sie z rozkoszy tylko dzięki tobie...
(zaraz mi powiedzą, że zboczona jestem :-p)
|
|
enwu
|
|
Albo z bolu ... :) ..
 |
|
|
RaDzYkU
|
|