Autor |
"Pierwszy raz z marichuana....:(((" |
|
nioonia
|
|
sama smietanka  |
 |
|
|
patk
|
| Wysłana - 12 styczeń 2008 19:55 Usunięta przez booe za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
booe
|
biały miś
|
|
a będzie extra jak bana dostaniesz, za odswierzanie starych tematów? |
Ekspert -
 |
|
|
Kukułek
|
|
straciłeś dziewictwo z muchozolem. to jak noc poślubna z ze srogim czarnuchem :D |
 |
|
|
gokacy
|
WARIAT
|
|
a ja tak nigdy nie mialem
chociaz sie staralem
|
Pepos
|
|
|
|
Kajaaaaaa
|
|
co zwała z was? jakie gówno zamiast mózgu? hahahaah XD chyba ktoś nie palił skoro tak powiedział! i jeden raz nie uzależnia nawet nie ma mowy! i do pierwszego razu nie trzba mieć żadnego klimatu! co to pierwsze jaranie, to jak pierwszy pocałunek czy pierwsze pykanie ?! --.--' rozbawiliście mnie troszke wszyscy! xDD
pozatym jaranie jest 100 razy fajniejsze niż palenie szlugów! palenie szlugów nic Ci nei daje! tylko tyle, że wali Ci z buzi, masz zółtce paznokcie i paalce, smołe zamiast płuc, niszczy sie cera, zółkną zęby! nigdy nei paliłam i nigdy nie bede palić!
pozatym ten koleś co napisał ten list za***iście śmiechowy, to chyba troszke przesadził?!
jak po jednym buchu mogło Cie złapać! to nei wime co to za jaranie było.. i 4 sekundy to za mało ja trzymam do 10 sekund w płucach! i jak sie zjarasz to za***iście jesst!
i to jest prawda ze marichuana jest mniej szkodliwaa! tylko jak ktoś jest uzależniony to bardziej szkodzi! :))
ja tam uwielbiam czasem sobie zajarać <33
|
booe
|
biały miś
|
|
Kajaaaaaa ale ty jestes głupiutka. zajmij sie lepiej nauka, bo cie do drugiej klasy gimnazjium nie przepuszczą |
Ekspert -
 |
|
|
F0rest
|
|
Jestes dziewczyną i palisz marihuane?
jak to tak!
trawka jest ok, ale doslownie pare razy w roku!
|
Siwek_wp2
|
|
pyskata i zajawiona..
|