to jusz jestes po gimnazjum i nadal taka głupiutka jestes?
bez obrazy. poczytaj co piszesz, i zastanów sie, jak po twoich wypowiedziach moga odbierac cie inni
w zyciu tylko raz sie zaciagnalem ziolem i wlasciwie to nie wiem co to znaczy sie spalic. Zaciagnalem sie bardzo mocno, ale i tak nic nie poczulem bo bylem nachlany woda i browarem a pozniej znowu troche wody wypilem (wszystko na pusty zoladek) i wyrzygalem wszystko w krzakach gdzie spedzilem jakies 2 godziny.
no wziełam wziełam! no moze i to tak odbierasz ale ciesze sie jak Cie rozbawiam! nah -.-
ale troszke mnie śmieszy jak inni gadają ze do pierwszego jarania trzeba mieć nastrój! xD
pomijając fakt nastroju jaki powinien towarzyszyć przy pierwszym razie (palenie, sex etc.), odnoszę wrażenie [po przeczytaniu wypowiedzi kajiji-cośtam] że jest dumna, że zapaliłaś, że nie jest ćpunką tylko cool laską taką jak inni. Przecież robi to co inni, a to chyba nie jest złe. Pamiętaj młoda- pozwól, że tak Cię nazwę, kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą.
najlepsza część wypowiedzi -->
Jesteś ćpunką, pewnie brzydulą /jak nie - pokaż cycki/ i w ogóle emanuje od ciebie zuuuoooo
nawet jeśli jestem brzydka to co z tego ? --.-- a brzydcy to se zajarać nie mogą ? xP
no jeśli satysfakcjonuje Cie odpowiedx, że jestem ćpunką to oke jestem ;D cieszysz sie?