Autor |
"Pierwszy raz z marichuana....:(((" |
|
Pseudnim
|
Kozak z pomorza
|
|
"Jeszczo jedno- dilowanie rąk nie brudzi"
|
|
P4tr1ck
|
|
|
|
Czorny90
|
|
pamiętam że jak kumpel pierwszy raz palił to go wkręcaliśmy że jest brzydki i że go stara nie kocha. Koleś najpierw był wkurzony na nas, ale stopniowo ulegał i zaczynał wierzyć. zaczął płakać i się żalić. I to wcale nie jest śmieszne bo w Zabrzu był już taki przypadek że koleś się zaćpał i mu w***ali monta że nikt go nie potrzebuje. Koleś nagle wstał i gdzieś pojechał. Jak było dalej chyba się domyślacie  |
Znawca -
 |
|
|
Hesse1990
|
|
Pierwszy raz palilismy u kumpla na silowni(mial w domu), bylo 5 osob, w pewnym momencie nie zaciagnal sie do konca i zaczal kaszlec, bylo mu naprawde ciezko, kaszlal i mial taka przerazona mine(to jest moj najlepszy kumpel i strasznie mi tego skzoda jak sobie to przypomne) ale gdy on dusil sie ze zmeczenia smialismy( jak to kurva powiedziec, my po prostu zdychalismy ze smiechu, mielismy taka pompe z niego, zreszta:P sami wiecie, brzuch to mi prawie rozerwalo
|
P4tr1ck
|
|
go wkręcaliśmy że jest brzydki i że go stara nie kocha
Pogratulować mu kolegów że takie jazdy wkręcaliście
 |
|
|
palaczczar
|
| Wysłana - 30 czerwiec 2008 11:50 Usunięta przez booe za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
dillordie
|
| Wysłana - 12 lipiec 2008 00:24 Usunięta przez booe za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
dillordie
|
|
ja palilem w *** czasu i troche sie przekonalem , teraz odradzil bym to kazdemu , a jak czytam o kolesiach co sie chwala ze jedza dropy na dyskotekach i ***ia fuge to mi ich szkoda , zwlaszcza ze to malolaty i palenie jest rownie szkodliwe jak te inne swinstwa zwlaszcza w polsce , holenderskie bycmoze jest wporzo w pewnym sensie
|
 |
|
|
Kajaaaaaa
|
|
nie uważam, że palenie jest tak samo szkodliwe jak inne gówna jak to powiedział kolega powyżej.
jak ktoś pali nałogo bardzo dużo to szkodzii ...
ale nie jak ktoś sobie popala.
takie jest moje zdanie na ten temat i nikomu sie nie uda chyba mi do rozsądku przemówić.. (:
ja też troche pale albo nie sory popalam bo ja od czasu do czasu, i nikogo nie namawiam ale nikomu tez nie odradzam.
|
kahun39
|
|
|