kolozrtz, sporo osob ktore znam miala taka banie. ja tez tak raz mialem... po prostu przejaranie. serce, pot, nie mozesz sie skupic, nie wiesz co sie dzieje, ja pamietam - tak, spalilem to, wykapalem sie i jakies 2 godziny pozniej siedzialem tak zamulony, ze balem sie powiedziec slowa, do rodzicow, jak matka weszla, to mialem pelne gacie, doslownie uwazalem na kazde slowo, bo czulem, ze jedno zle slowo i sie ogarnie, ze jestem zjarany ;%)
Ale pewnie i tak sie ogarnela, bo jak teraz patrze na to z perspektywy bocznej ustalonej; siedze, nogi na biurku, gapie sie w lampke, mowie cicho, a zdania rozdzielaja kilkusekudnowe odstepy ;)
Po prostu trzeba palic mniej.
// ludovic, pseudonim p****e za przeproszeniem farmazony. Ani fakt jarania, ani zaden wlad. Zwyczajnie spalona za duza ilosc czegos mocnego.
Zmieniony przez - Incrap w dniu 2009-04-02 19:47:21
Ludovic
Wysłana - 2 kwiecień 2009 20:41 Usunięta przez Siwek_wp2 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
Nie chce sie z Toba klocic, bo moja racja jest tutaj pewna.
Jak ktos pisze, ze palil marihuane, a Ty mu piszesz o fecie, to Ty masz problemy z jezykiem polskim, a nie ja. Poza tym nie jestem pajacem.
I od bardzo dawna nie pale, wiec mozesz sobie darowac komentarze. Bo nie wierze, ze sa tutaj tacy koneserzy, ktorzy rozroznia bardzo mocny temat, od tematu slabego na oko. Wiec tak samo moze sie zdarzyc takie przejaranie osobie palacej od dawna, jak i poczatkujacemu.
tak jak z jabłkiem, jak nie ugryziesz nie będziesz wiedział czy słodkie
Ludzie którzy piją są dla mnie niczym...niczym bracia
WeedomiX
Wysłana - 7 kwiecień 2009 21:25 Usunięta przez Siwek_wp2 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.