Autor |
"Pierwszy raz z marichuana....:(((" |
|
zawadab
|
|
Pierwszy raz zawsze jest jakiś dziwny ;). Racja na pierwszy raz lepiej w spokojnym miejscu, gdzie masz 100% pewności, że nie będzie przypału. Możliwe też, że paliłeś jakieś gówno :/. Pal z zaufanego źródła, lub uprawiaj sam ;) |
 |
|
|
Joker1990
|
|
Moj pierwszy raz byl bardzo ciekawy ;D pojechalem z ziomkiem gdzies za cmentarz kolo kosciola mialem cala torbe i chcialem ja spalic i tak zrobilem ;p zamulilem sie konkretnie.Zadzwonila do mnie matka odebralem telefon pogadalem z nia po chwili kolega zapytal kto dzwonil.po 3 minutach odpowiedizalem mu ze mama :D pozniej jeszze zawinely nas psy w aucie bylem ja kumpel i 2 kolezanki psiarnia kazala wyjsc pasazerowi i podejs do ich auta.pech chcial ze to ja siedzialem na przednim siedzeniu pasazera :P nie skumalem co pies do mnie mowi i dalej siedzialem w aucie po chwili znow do mnie podszedl i kazal wyjsc.Wyszedlem pogadalem i na szczescie nic nie wykumali na drugi dzien sam w to nie wierzylem.Mialem tego wieczoru jeszcze kilka ciekawych przygod :)
Zmieniony przez - Joker1990 w dniu 2009-04-21 18:50:48
|
xeo151
|
|
|
|
Joker1990
|
|
mi tam duzo nie trzeba
Zmieniony przez - Joker1990 w dniu 2009-04-21 21:02:28
|
INS4N3
|
|
|
|
Joker1990
|
|
sproboj zapalic z wiadra to ma pie*dolniecie ;D moj kumpel tez zawsze palil i nigdy go nie kopalo poprostu mowil ze nic nie czuje i tyle.Raz zapalilismy z wiadra i w koncu poczul i to ostro :)
|
P4tr1ck
|
|
Dużo i tak zależy od materiału
 |
|
|
xeo151
|
|
|
|
P4tr1ck
|
|
Po pierwsze twój wkręt że się nie ujarasz, czasami wystarczy popatrzeć żeby wczuć się w klimat bo śmiechem można się zarazić A po drugie trzeba większe machy brać i dłużej trzymać (oczywiście podczas palenia tytoniu)
 |
|
|
owieczka1
|
|
myśle że następnym razem byłoby zupełnie inaczej ale lepiej nie sprawdzaj bo może się okazać że będzie gorzej ;) |
 |
|