FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 77306 razy ¬

ROZRYWKA | Uzależnienia i Używki
Pierwszy raz z marichuana....:((( 
[powiadom znajomego]    
Autor "Pierwszy raz z marichuana....:((("   

maczamp022
 Wysłana - 5 maj 2009 01:24      [zgłoszenie naruszenia]

jak Ci nie służy to nie pal, proste :].

fellowes
 Wysłana - 5 maj 2009 01:53      [zgłoszenie naruszenia]

Ja w miałem kumpla co jarał dzień w dzień, po 2-3latach to miał gówno w mózgu, fakt dzień bez wiaderka był dla niego dniem straconym. Ja w życiu tylko raz jarałem ale czystą naturalke, nie było źle, ale też nie było jakoś super, po prostu czułem się zmęczony . Wszystko jest dla ludzi, nie mam nic przeciwko paleniu, ale nie non stop , bo wtedy mogą być skutki uboczne. Polecam film the union na videogoogle, opowiada dlaczego marihuana jest zakazana i jaką kasę robią na tym ludzie.

"w USA mają tax zamiast vat-u" ~ tpawel

DuszQ
 Wysłana - 5 maj 2009 11:42      [zgłoszenie naruszenia]

Wracajac do 2 czy 3 strony. Sory ze tak offtopuje ale, gdyby w PL bylo legalne ziolko to tego chemicznego shitu z ulicy nikt by juz nie kupowal. Ziolko jest zdrowe i ja w to wierze jol

po prostu Bartek...

P4tr1ck
 Wysłana - 5 maj 2009 16:51      [zgłoszenie naruszenia]

"Ziolko jest zdrowe i ja w to wierze jol " Nie jest zdrowe, nie wież w to. joł

Nie umiesz szczęścia zauważyć?
Może za wysoko patrzysz.

Ekspert -

maczamp022
 Wysłana - 5 maj 2009 18:17      [zgłoszenie naruszenia]

to życze Ci powodzenia z takim podejściem :)

P4tr1ck
 Wysłana - 5 maj 2009 18:27      [zgłoszenie naruszenia]

Mi?

Nie umiesz szczęścia zauważyć?
Może za wysoko patrzysz.

Ekspert -

maczamp022
 Wysłana - 5 maj 2009 20:54      [zgłoszenie naruszenia]

nie, to było do tego pana nad tobą :]

zaslonka10
 Wysłana - 16 sierpień 2009 23:34      [zgłoszenie naruszenia]

hmm zioło nie jest dla każdego :/ wszyscy jesteśmy inni i inaczej reagujemy... ja paliłam już kilka razy i nigdy nie miałam żadnej bani tylko źle się czułam i strasznie się bałam :/ i co niby im więcej razy spalisz tym lepiej? ja tego po sobie nie widzę i wiem, że już nie zapalę. żeby się dobrze bawić nie muszę być zjarana. co do tego, że w Polsce to syf, a w Holandii za***isty towar... jestem w Holandii, byłam ostatnio w coffee shopie ze znajomymi, jedna osoba paliła pierwszy raz, ściągnęła kilka buchów, za chwilę było jej niedobrze, zrobiła się blada i momentalnie zemdlała, ciężko było ją docucić, więc chyba nie jest to takie bezpieczne. poza tym można po gandzi dostać zapaści.. taki mały szczegół, nie polecam tym, którzy mają niski cukier :/ i nie piszcie, że to jest nieszkodliwe, bo to gówno prawda. jak ktoś dużo jara to szkodzi widzę po tych co siedzą w Holandii i jarają non stop :/ według mnie wszystko zależy od organizmu

nmn
 Wysłana - 17 sierpień 2009 00:12      [zgłoszenie naruszenia]

e tam, strach wlacza sie conajwyzej wtedy, gdy masz niepewna miejscowke, jest pewne ryzyko przypalu, nie czujesz sie komfortowo, etc, wtedy zdecydowanie jest zly klimat, przez ktory moga byc takie jazdy. tak jak pisali na pierwszej stronie - miejscowka i okolicznosci maja duze znaczenie, bo jest diametralna roznica miedzy ku.rwieniem na partyzanta , a spokojnym puffaniu sobie w czyims domu, przez telewizorem i jakas szama. generalnie nie rozumiem ludzi, ktorzy zjarani chca wedrowac z miejsca na miejsce i to w terenach zaludnionych obnoszac sie zjarana morda . na pierwsze palenia w sumie polecam lufke... no bo tak, latwo i szybko, przynajmniej nie ma ryzyka uduszenia sie, w przeciwienstwie do wiadra .

to jest fajna zabawa, ale tylko od czasu do czasu, z raz na miecha to takie optimum, ale bez przesady. naprawde nie warto sie w to bardziej wkrecac.

Zmieniony przez - nmn w dniu 2009-08-17 00:15:07

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 17 sierpień 2009 00:43      [zgłoszenie naruszenia]

kurva jak czytam glupoty, ze ziolo u nas niby maczane jest w scierwie czy czyms innym to opluwam monitor komu by sie kurva cos takiego oplacalo i po co ? najciekawsze jest to, ze polska ganja jest wlasnie slaba jak chooj, nie to co holenderska, takze ja nie wiem o czym wy mowicie, o jakich dodatkach i mocnym zielsku w Polsce

Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2009-08-17 00:44:15

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 33 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Pierwszy raz z marichuana....:(((

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33