Autor |
"Pierwszy raz z marichuana....:(((" |
|
nmn
|
|
tez sie z tego smieje, przeciez to by sie nijak nie oplacalo |
 |
|
|
NrG
|
|
Sposób hodowli najbardziej wpływa ja jakość (nawet termin), a że u nas właśnie się najmniej tym przejmują (w końcu jest to "mało" legalne), dlatego mamy słabszą jakościowo, niż w Holandii.
Co do lufki za pierwszym razem... kometa gwarantowana. Ja się tak właśnie zraziłem do szkła i w sumie wolę zmajstrować sprzęt z butli plastikowej, lub puszki (do skręcania mam dwie lewe ręce ).
Co do szkodliwości no to nic w nadmiarze nie jest zdrowe, nawet czekolada (serio). Znam kilku wieloletnich palaczy (takich którzy życia poza tym nie widzą) i nie można o nich powiedzieć, że są "normalni". Opóźnione reakcje, uszkodzenia pamięci krótko i długotrwałej, itd. I to nawet tacy, co kiedyś palili bardzo dużo (zbyt długo), przestali i nie palą już z rok to i tak im to zostało.
Więc do wszystkiego trzeba znać umiar i od czasu do czasu, od święta, w dobrym towarzystwie i komfortowym miejscu można się zabawić, ale częściej i regularniej lepiej tego nie robić.
Zmieniony przez - NrG w dniu 2009-08-17 07:40:24
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Zgadzam sie z tym, ze wszystko jest dla ludzi z umiarem i wszystko jest szkodliwe, jesli sie nei zna umiaru, ale przez takich ludzi i takie teksty jak ten:
Ziolko jest zdrowe i ja w to wierze jol
jestem przeciw pelnej legalizacji.
|
NrG
|
|
Tak, takie teksty demotywują.
|
|
edebede69
|
|
Pierwszy raz zapaliłem w wieku 12 lat i tez miałem Badtripa w ch*j, tez urwał mi sie film na chwile miałem shizy w ch*j i porzygałem sie ;D po tej akcji nie paliłem 6 lat ;D |
 |
|
|
NrG
|
|
Bo zapaliłeś o 6 lat za wcześnie.
|
|
edebede69
|
|
teraz wiem ze za wcześnie, wtedy nie wiedziałem ze aż tak się porobię tym bardziej ze wcześniej miałem kontakt z innymi używkami |
 |
|
|
Clenoman
|
Smakosz
|
|
tym bardziej ze wcześniej miałem kontakt z innymi używkami
ja *******e przed 12 rokiem miales kontakt z uzywkami ?
Jestes z rodziny patologicznej?
|
dżiajdżo
|
|
kurva jak czytam glupoty, ze ziolo u nas niby maczane jest w scierwie czy czyms innym to opluwam monitor
takie przypadki sie zdarzaja aczkolwiek sporadycznie i na pewno problem ten jest ostro wyolbrzymiany. |
 |
|
|
edebede69
|
|
Clenoman nie jestem z rodziny patologicznej
Miałem porostu nie odpowiednich kolegów |
 |
|