w sumie to nie mjejsce na dyskusje ale ocena czy to jest spam była bardzo subiektywna moze forumowicze powinni miec mozliwosc zgłaszania spamu anie widzimisie moderatora a co do przepisu myslalem ze mamy demokracje a ustawa nie zabrania takich zeczy przepis na to i owo nie jest ani akcyzowany ani nikogo nie namawiam ani nie jest objety zadnym zakazem natomiast palenie uprawa itd w polsce jest na razie zakazane więc usun wszystkie wypowiedzi bo to one prędzej naruszają polskie przepisy to tak jak z ustawą o wychowaniu w trzxezwosci tak czy inaczej twopje działanie zrazilo mnie i dziękuje za uwage spadam
i nie pierwszy pkt naruszyłem tylko ewentualnie drugi naucz sie regulaminu dobry człowieku
1 Zamieszczania wypowiedzi/materiałów postrzeganych przez dowolnego moderatora jako wulgarne, obraźliwe lub jawnie szydzące z jakiegokolwiek zrzeszenia/organizacji/osoby publicznej/osoby prywatnej lub będących w konflikcie z polskim prawem.
2 Zachęcania do stosowania substancji/przedmiotów/praktyk szkodliwych dla zdrowia lub będących niezgodnymi z prawem RP.
wiertmen
Wysłana - 23 listopad 2009 15:10 Usunięta przez Siwek_wp2 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
- zabrania się instruowania jak zazywać narkotyki, lub co zrobic, aby zazywanie ich było łatwiejsze
i bardzo bym prosił o udzielanie się zgodnie z tematem .. i nie ingerowanie w moje decyzje .. bo ja tutaj przebywam prawie 5 lat .. a ty masz nick od dziś .. także lepiej wiem co może być a czego nie