Autor |
"Pierwszy raz z marichuana....:(((" |
|
Huubii
|
|
|
|
Februs
|
|
|
|
Incrap
|
|
Nieszczesliwy pierwszy raz... ;)
W sumie kolega w drugim poscie rozwinal temat.
Zeby dobrze zaczac i w stu procentach w pelni sie zadowolic, do palenia trzeba spelnic okreslone warunki.
- Zadnego strachu, w stu procentach swiadomosc i najwazniejsze; brak blokady psychicznej, otwarty umysl.
- Zarezerowany przyjemny klimat, jakis kwadracik, bez ograniczen czasowych, gdzie czujesz sie na maxa pewnie.
- Pewni ludzie, ktorym ufasz i ktorych znasz, bez kompleksow.
- Dawkowanie, trzeba to robic powoli, a nie zjarac wszystko na raz i sie dziwic, ze po 3 minutach wchodzi jakis straszny strzal...
Stary temat, wiec pewnie autor juz tego nie przeczyta, ale nic. |
 |
|
|
lewe_serce
|
|
mi tam nieraz załączyła się agresja,
jeszcze raz bo nie rozumiem co piszesz... po zapaleniu marihuany stajesz się agresywny? Proszę opisz to bardziej jak to się objawia u Ciebie bo to jakiś ewenement. |
 |
|
|
kurdes
|
|
Moj pierwszy raz: na poczatku wypilem sobie naraz szklanke wodki, a pozniej zapalilismy z kolegami. Czulem sie jak we snie. Np bylem na werandzie bo to byla jakas domowka a pozniej nagle jestem w jakims pokoju, potem znow na dworze za jakims krzakiem sie kitram i wydaje mi sie, ze nikt mnie nie widzi . Mialem tak tylko za pierwszym razem |
 |
|
|
Robot-Man
|
|
mój pierwszy i ostatni raz był taki, że wziąłem 2 buchy, siadłem na ławeczce i przez pół godziny nawet okiem nie mrugnąłem
|
matitito
|
|
jak nie przyjmujesz efektów marii jako coś spokojnego to wydaje się że to gówno a nie faza... kilka razy jeszcze przyjarasz i będzie inaczej |
 |
|
|
Bubelos
|
|
ja w haluny po mj nie wierzę  |
 |
|
|
Villain
|
|
palę już 6 lat i jeszcze nigdy nie miałem po tym stresu, nie mówiąc o halucynacjach
wyolbrzymiacie panowie.
Zmieniony przez - Villain w dniu 2010-09-01 16:05:21
|
dżiajdżo
|
|
ja w haluny po mj nie wierzę
ja wierze bo mialem, za 1 razem wlasnie, co prawda te ''filmy'' trwaly jakies 2-3 sekundy ale zawsze |
 |
|