Autor |
"Pierwszy raz z marichuana....:(((" |
|
Lutan Fyah
|
|
jakie haluny.. wiadomo wyostrzone sa zmysly.. dzwiek itp.. ale haluny.. rofl  |
 |
|
|
Zamroczony
|
|
jak piszesz że filmy to to była po prostu wyobraźnia, coś jak sen
prawdziwe haluny są inne
tak poza tym to nie każda psychika nadaje się do jarania, w tym tkwi szkodliwość mj, że miesza w głowie, w jakim stopniu to zależy od osoby
|
|
sew22
|
|
po mj nie ma halunów sa tylko wlasnie wkrety na wyobraznie ze myslisz albo mowisz o czyms i widzisz jakby to podswiadomie. Ale to zupelnie cos innego niz halun po jakis ostrych zabawkach, poza tym ludzie opisujacy swoje traumy po pierwszym razie z mj to zwykle ci.pska |
 |
|
|
kuroi
|
|
Nom. Wszystkie wkrety po mj to wyobraznia. Jaram kupe lat i trzeba stwierdzic, ze to bardzo lajtowy narkotyk. |
 |
|
|
warchlud
|
|
|
|
duzyeszesz
|
|
|
|
dami14
|
|
|
|
duzyeszesz
|
|
|
|
warchlud
|
|
Czy tez mieliscie tak na poczatku jarania ze wydawalo wam sie jakbyscie byli w filmie, w grze ( czuliscie ze wszystko co was otacza jest na maksa niedorzeczne, nieprawdziwe) ? |
 |
|
|
esik
|
|
Ja miałem haluny, widziałem jakieś smoki, ogólnie wydawało mi się, że jestem na Majorce, a potem miałem teleport do domu i na maksymalnym zjaraniu wydawało mi się, że komputer do mnie mówi hahahaha
****A kogo wy chcecie oszukać *******ąc takie bzdety o halunach i innych zwidach po jaraniu. 13-latki, które nasłuchały się opowieści.
|