Autor |
"Pierwszy raz z marichuana....:(((" |
|
NrG
|
|
Nie wiesz co ja myślę I tutaj jest Twój problem, bo prawdopodobnie uważasz się za osobę, która pozjadała wszystkie rozumy. Ja ostatnio nabrałem dużej pokory do niektórych substancji i generalnie skończyłem (mam nadzieję) z ćpaniem.
|
|
agentdubel
|
|
Pierwszy raz po paleniu miałem wrażenie, że moje ciało rozdzieliło się, a potem każdy inny był lepszy od poprzedniego. O ile teraz już nie palę to po całej kilkuletniej przygodzie muszę przyznać, że na głowę trochę siadło i trochę czasu musiało upłynąć zanim się całkowicie odmuliłem i zmotywowałem do działania
A co do bad tripów - na mnie zawsze źle działały ciasne pomieszczenia. Nie dopadały mnie jakieś schizy, ale czułem, że muszę jak najszybciej wydostać się do miejsca, w którym jest większa przestrzeń.
|
warchlud
|
| Wysłana - 12 czerwiec 2011 21:50 Usunięta przez Siwek_wp2 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
NrG
|
| Wysłana - 12 czerwiec 2011 22:01 Usunięta przez Siwek_wp2 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
PARCHAN
|
|
Bo zaby miec fajna kape po pierwszym paleniu pozytywna kape
to trzeba zajarac jointa gramowego albo z lagi zapalic nie z boąga tym bardziej nie z wiadra przy dobrej muzyca np. Bob Marley - Bad Boys na wygodnym siedzeniu i w miłej atmosferze i miec cos do picia bo po mari suszy a nie w piwnicy pełnej szczurów i jeszcze pewnie z wielkiego bonga
|
DomPas
|
| Wysłana - 2 sierpień 2011 23:59 Usunięta przez Siwek_wp2 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
KrolCybuch
|
|
No dokładnie wszystko zależy od dawkowania. Chociaż swoją drogą są gatunki ganji co działają lekko psychodelicznie. Zacząłbyś od fifki czy blanta a nie od razu zgrywasz zawodowca ^^ |
 |
|
|
PJR
|
|
Śmieszy mnie jak ktoś chce zbączyć 0,5 g tematu..człowieku po dwóch buchach dobrego jazzu nie wiedział byś co się z Tobą dzieje.
|
Siwek_wp2
|
|
a nie nic .. myslalem ze w ćpalni jestem ..przepraszam
Zmieniony przez - Siwek_wp2 w dniu 2011-08-15 12:41:45
|
|
needao
|
|
paliłem 10 lat i teraz mialem przymusowy rok odwyku (musialem wyjechac) nie czuje zadnych skutków negatywnych zadnego uzaleznienia. wiec jak wróce to pierwsze co zrobie to browar i rura:)MJ -NIE UZALEZNIA OSZOŁOMY Z PISu