FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 77481 razy ¬

ROZRYWKA | Uzależnienia i Używki
Pierwszy raz z marichuana....:((( 
[powiadom znajomego]    
Autor "Pierwszy raz z marichuana....:((("   

KochamSeks
 Wysłana - 8 lipiec 2005 12:41        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Poszedłem do kumpla bo wyciągnął mnie na "palenie"... miał jakąś wodna fajkę gdzie wejście miało średnice Ok 9 cm wszystko ładnie pięknie odpaliliśmy...wziąłem jednego bucha wciągałem dym przez 4 sekundy...:( masakra...

Przez pierwsze 3 minuty czułem się hm Ok... później nagle zacząłem się czegoś obawiać chciałem wyjść na powietrze "paliliśmy w piwnicy" i chciałem wyjść do klatki wyszedłem z tej piwnicy było ciemno nagle się czegoś zacząłem bać za wszelka cenę chciałem wyjść na powietrze po chwili z tego co pamiętam usiadłem pod drzwiami od piwnicy i tutaj zaczął się koszmar.... straciłem zupełnie orientacje gdzie jestem widziałem ciemność.. mimo ze nie było aż tak ciemno urwał mi się film.. jakoś poprosiłem kumpla żeby wyprowadził mnie na powietrze bo ja już nie mogłem wyszedłem przed klatkę język mi się plątał gadałem jak z psychiatrycznego bym był nie wiedziałem gdzie jestem wypytywałem się która godzina w ogóle szok...

Minął jakiś czas siedzieliśmy przed ta klatka nagle czułem ze mną nosi czułem się podenerwowany a dosłownie to czułem się tak ze chciałbym komuś wpiepszyc...:(:(:( masakra nie mogłem nad tym zapanować to był drugi etap tego. syfu:(

3 etapem było to jak już poszliśmy na gore do domu nagle jakiś temat wszedł chyba o pizzy ze zamawiamy...ja zacząłem szukać pieniędzy jak głupi... nagle przez chwile mi się urwał film...usiadłem na kanapie..."ocknąłem "się i patrzę mam pieniądze w dłoni ale po co one w jakim celu wyciągnąłem już nie pamiętałem!!!!! szok!!! i tak z kolejnymi tematami przez godzinę nie pamiętałem co mówiłem minutę temu co się działo, po co dlaczego....

TO było straszne już nigdy nie zapale nie wezmę żadnego syfu:( a przecież Marihuana ma relaksować... naprawdę nie rozumiem:(:(

Ludzie nie dajcie się zwieść doszedłem do wniosku ze każdy organizm jest inny co za tym idzie inaczej reaguje!!!

seks to rzecz cudowna.....

Hadouken
 Wysłana - 8 lipiec 2005 13:03      [zgłoszenie naruszenia]

Badtrip . Bo do palenia (szczegolnie pierwszy raz) musi byc klimacik: browarek, kanapa, muzyczka, a nie jak szczury- partyzanckie bongo w piwnicy kur.wic . A mozliwe tez, ze mieliscie jakies scierwo maczane nie wiadomo w czym...

" We had 2 bags of grass, 75 pillets of mescaline, 5 sheets of higher power blooder acid, a salt shaker half full
of cocaine, a whole galaxy of multicoloured uppers, downers, screamers, laughers,
also a quarter tequilla, quarter rume, case of beer, pine of raw ether, two dozens amyl"

Specjalista -

-Furia-
 Wysłana - 8 lipiec 2005 13:54      [zgłoszenie naruszenia]

Moim zdaniem sobie po pierwsze wkreciles troche , ze musi byc jakos wyjatkowo.. i , ze jak dobra bania to ma sie film urwac

poza tym dokladnie jak kolega wyzej napisal.. piwnica etc. porazka ;D

poza tym jak sie ma 12 lat to trzeba uwazac z tegesem

Zmieniony przez - -Furia- w dniu 2005-07-08 13:56:07

Helevorn
 Wysłana - 8 lipiec 2005 14:13      [zgłoszenie naruszenia]

SOG za to, ze sam przed soba przyznales ze to jedno wielki gowno...

Były moderator Polityki i Seksu

-Furia-
 Wysłana - 8 lipiec 2005 14:28      [zgłoszenie naruszenia]

moze nie wielkie i bo i tym zyc mozna etc. ale gowno bo drag... a kazdy brak to predzej czy pozniej nalog i mozg troche oslabiony ( patrz: moje posty ).. niooo
wielkie gowno to alkoholizm , heroina , feta etc. ziolko to takie male cus na rowni z papieroskami - a mniej nawet szkodliwe pod wzgledem fizycznym ;>

-Gagarin-
 Wysłana - 8 lipiec 2005 14:53      [zgłoszenie naruszenia]

Koniec tych bredni!! Marihuana powiedziałbym, że bardziej szkodzi i bardziej zapycha płuca niż papierosy a przynajmniej jest trak samo szkodliwo i skończcie gadać, że zioło mniej szkodzi od tytoniu. No i najważniejsze: aby miec problemy z płucami to papierosy trzeba palić miinimum 10-15 lat(minimum bo niektórzy palą 60 lat i nic im nie jest). A aby mieć w głowie gówno zamiast mózgu to wystarczy kilkanaście paleń pod rząd...

===Podróż pociągiem skraca czas przejazdu koleją===

Helevorn
 Wysłana - 8 lipiec 2005 14:56      [zgłoszenie naruszenia]

Kilkanascie palen raczej nie wystarczy, ale generalnie zgadzam sie z Toba

Były moderator Polityki i Seksu

Kamil102
KIEP
 Wysłana - 8 lipiec 2005 15:51      [zgłoszenie naruszenia]

heheh tez miałem podobną jazde i tez w piwnicy tylko troche mniejszą, mozliwe ze miales scierwo maczane w czymś

Prawdziwi twardziele nie jedzą miodu
Prawdziwi twardziele żują pszczoły

Znawca -

Siwek_wp2
 Wysłana - 8 lipiec 2005 15:55      [zgłoszenie naruszenia]

poprostu zly klimat do pierwszego razu.
jakbys sobie siadl z kumplem w domu
bez przypalu i przed soba mialbys tv i play station
to inaczej by bylo, zadnej schizy.

...widze niebo, nie mysle...

Ekspert -

-Furia-
 Wysłana - 8 lipiec 2005 16:12      [zgłoszenie naruszenia]

Cala Holandia ma gowno z mozgu ?? ;]

czy ja mam gowno z mozgu a palilam juz z tysiac razy hm jakos to do mnie nie dochodzi ale... coz skoro tak mowisz ide sie schowac pod lozko

-Gagarin-
 Wysłana - 8 lipiec 2005 17:13      [zgłoszenie naruszenia]

-Furia- hahaha Holandia. Co Ty wogóle porównujesz- w Holandii zioło jest czyste bo konopia sama w sobie nie jest aż TAK zła, ale w Polska to nie Holandia, a u nas w stuffie znajduje się 20% czystego zioła i 80% ******lonej chemii i innych podniecaczy więc nie wysuwaj takich porównań.

A poza tym trzeba wziąć pod uwagę, że my Polacy jeszcze nie dorosliśmy do tego typu używek w przeciwieństwie do Holendrów.

===Podróż pociągiem skraca czas przejazdu koleją===

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 33 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Pierwszy raz z marichuana....:(((

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33