Autor |
"Pierwszy razik" |
|
kowalski22
|
|
Wysłana - 28 maj 2005 19:10 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Sluchajcie opcja jest taka:
Mam zamiar zrobic to pierwszy raz moja dziewczyna. Jestesmy ze soba od niedawna. Ona nie jest juz dziewica.
Ostatnio nie onanizowalem sie dobry mieisiac albo i dluzej i kiedy piescilismy sie (dodam ze robilismy to pierwszy raz tak fajniej) po 5 minutach chyba (bo nie liczylem) poczulem ze mnie sie juz dobrze zrobilo.
Nie dotknela mnie tam nawet (tylko sie pocierala dosc mocno).
I teraz pytanie:
Ile trwa srednio stosunek?? (wiecie bez gry wstepnej i wogole).
Dodam jeszcze ze wczesniej robilem z dziewczynami rozne rzeczy i nie zdazylo mi sie cos takiego jak to. Szczerze to sie troche podlamalem.
Mam nadzieje ze to poprostu przez to ze laska mi sie strasznie podoba wiem ze jest napalona na mnie no i przez to wyposzczenie.
Odpowiedzcie mi na pytanie i ogolnie napiszcie co tam Wam do glowy przyjdzie w tym temacie
Dzieki.....
Zmieniony przez - kowalski22 w dniu 2005-05-28 19:11:30
| |
|
 |
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
co do trwania stosunku to ciężko znaleźć reguły, czasem fajny dla obu stron jest szybki numerek a czasem bardzo długa "sesja", poza tym różne pary różnie lubią
Ekspert -
 |
|
|
enwu
|
|
Sa inne niz szybkie .. ??
 |
|
|
kowalski22
|
|
Konretne wypowiedzi
Ale slonce_m SOG za wypowiedz |
 |
|
|
enwu
|
|
Szybki SOG ?? :) ..
 |
|
|
kowalski22
|
|
No wiesz przynajmniej starala sie napisac cos w temacie  |
 |
|
|
fredman
|
|
|
|
kowalski22
|
|
fredman -> czy to naprawde nie zdrowo?? Pytam powaznie bo nigdy nie zastanawialem sie nad tym. |
 |
|
|
Daer
|
|
Zdrowo czy nie zdrowo - ani tak, ani tak Przecież jak nie samemu to podczas snu czy coś
Wszystko zależy od partnerki - Ty sam wiesz jak zareagowała widząc szybkość Twej reakcji. Jak reakcja Tobie przychylna, to nie masz czym się martwić. Jakby była inna reakcja, to byś inaczej na forum pisał, więc o nieważne.
Rozwijając - jeżeli wykazała się zrozumieniem wtedy, to i podczas stosunku się wykaże, np. zaspokoi Cię przed, a po paru minutach zaczniecie inaczej
EDIT:
Ile trwa przeciętnie - od minuty wzwyż, nie ma reguły.
Jeżeli Jej reakcja była jednak mało przyjemna to rozmowa pomoże, ewentualnie masturbacja przed spotkaniem. Ale lepsza rozmowa, na pewno wykaże się zrozumieniem.
Zmieniony przez - Daer w dniu 2005-05-28 23:39:48
|
|
kowalski22
|
|
Daer -> dzieki Ci za te slowa. Troszke sie stresuje i wogole wiec takie wypowiedzi sa naprawde duzo warte. W sumie to nie wiem reakcji nie bylo. Ja chyba sie troszke wtedy speszylem. Ale nastepnego dnia rano kiedys sie obudzilismy bylo wszystko w jak najlepszym pozadku. Powiedziala nawet ze juz nie moze wytrzymac taka ma na mnie ochote.
Nie wiem czy to dobra reakcja ale ja sie troszke tym podlamalem. Nigdy wczesniej mi sie to nie zdazylo i juz. |
 |
|
|
Daer
|
|
|