i co z tego ze nie lubisz?? Ja tez nei lubie, nie staram sie ich poznac bo taki czlowiek jest u mnei z gory przegrany jak jest metalem Ale skafiego widze dluzej na forum, zauwazylem ze jest spoko koles znam tez takich w realu ktorych tez w koncu poznalem i sa calkiem spoko Wiec os skafiego sie od******l bo on jest jednym z niewielu metali ktorzy sa OK
Nie kazdy lubi metali nie kazdy lubi dresow, ale to nei powod zeby komus mowic ze jest gorszy przez to ze jest metalem
edit: jakos glupio to wyglada jak sie czyta ale mam dobre intencje
Zmieniony przez - Zawodny w dniu 2005-04-21 18:26:14
Bądź silny, o człowieku! Pożądaj, raduj się wszystkimi rzeczami
zmysłów i uniesienia: nie bój się, że jakikolwiek bóg wyprze się ciebie za to.
ZAPRASZAM: [www.olokk.pl] // [www.bng-studio.pl]
[www.facebook.com/olokk]
ja jak na swoim wczoraj wyskoczylem to mi samocho wyjechal i prawie bym wy***al ale dalem rade Lubie takei zabawy szkoda ze soga jzu dac nei moge bo mi sie nei chce na simplusa przelogowywac
a pozatym nie wiem jak mozna nie lubić długich włosów tez kiedys miałem długie i było kilku takich buraków ale hooj yebac ich, długo włosi są spoko, znam ich w hooy z racji ze też słucham metalu tylko dobijają mnie pseudoszatany chodzacy i pie......... "szatam is maj master"