Autor |
"Playstation 4" |
|
przlde
|
|
Wysłana - 15 styczeń 2013 08:33 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
Pan Śmierć
|
BARON
|
|
To jest pad czy opaska do włosów?
Rada Jedenastu i Inso 2009 |
Znawca -
 |
|
|
Adamu5
|
|
widze, ze BANAN maczal w tym palce
|
|
Moderat
|
|
tegoroczne E3 zapowiada się ciekawie, ogłoszenie nowych konsol jest niemal pewne.
ale ten concept art PS4 z onetu to  |
Znawca -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
ten koncepcyjny pad jest chyba stworzony specjalnie z myślą o panienkach,bo bez półmetrowych paznokci za chvja nie mogę sobie wyobrazić jak dosięgnąć klawiszy.W ogóle średnio wygląda jakby służył do grania,ale może za to ma mocne silniczki od wibracji |
 |
|
|
Slawkomir
|
|
wg to jest bumerang, jak przegrasz 100 raz i w****ienie sięga zenitu, wy******lasz pada przez okno żeby troche rozładować gniew, a on po chwili znowu wraca
 |
|
|
Zielakos
|
|
przecież to jakiś obrazek, który pamiętam jeszcze jako concept ps3
pady od playstation raczej nigdy sie nie zmienią
może jakimiś detalami, małymi usprawnieniami
po co psuć coś sie sprawdza od 18 lat? (ja pyerdole ale ten czas leci)
|
UgaBuga42
|
|
ten 'koncept' ps4 byl tez przedstawiany lata temu jako koncept ps3 |
 |
|
|
galwacz
|
|
|
|
MadMan047
|
|
a ten obrazek po chvj?
 |
|
|
PimpMyDick
|
|
"Według tego patentu każda gra będzie przypisywana do jednej konsoli w trakcie jej uruchomienia. Do tej pory podobny mechanizm działał m.in na platformie Steam, ale wymagał połączenia z siecią, co uniemożliwia zrobienie z tego zunifikowanego ze sprzętem systemu. Co więc jest nowego w tym patencie? Specjalny chip na bazie RFID który byłby umieszczany na płycie z grą. Chip reagowałbym w momencie włożenia do konsoli i aktywowania gry, przypisując nośnik na stałe do konsoli."
No chyba nie. Co oni myślą, że każdy ma 230 zł na grę, którą przechodzi się w 3 godziny z palcem w dupie? Czuję w tym ściemę na kilometr, bo zapewne tego nie wprowadzą, ale gdyby, to byłyby jaja jak ciul.
A sam koncept Ps4 jest ohydny i wygląda jak stary discman, natomiast pad przypomina obcięty paznokieć Alibaby. Jestem na nie. Najpiękniejszy model, to Ps3 w wersji FAT i w piano black <33333333333333333333333
Ps. W Brazylii ogłosili premierę PS2. |
 |
|