Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź Sprzedam PS4 + 8 gier. Dorzucam do zestawu 2 pady, słuchawkę z mikrofonem, kamerkę i oczywiście całe okablowanie: - zasilające - kabel ładujący pada - hdmi Gry do zestawu to: - UFC 2 - GTA 5 - Tom Clancy's The Division (wersja cyfrowa) - The Last Of Us (Remastered z polskim dubbingiem) - Resident Evil: Revelations 2 (wersja cyfrowa) - LittleBigPlanet 3 - Just Dance 2014 - Drive Club Link do aukcji na allegro: [allegro.pl/playstation-4-500gb-8-gier-i-akcesoria-i6929548341.html] Nie wysyłam za granicę Zmieniony przez - Adrian_uh w dniu 2017-08-26 11:48:30
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
Sprzedam PS4 + 8 gier. Dorzucam do zestawu 2 pady, słuchawkę z mikrofonem, kamerkę i oczywiście całe okablowanie: - zasilające - kabel ładujący pada - hdmi Gry do zestawu to: - UFC 2 - GTA 5 - Tom Clancy's The Division (wersja cyfrowa) - The Last Of Us (Remastered z polskim dubbingiem) - Resident Evil: Revelations 2 (wersja cyfrowa) - LittleBigPlanet 3 - Just Dance 2014 - Drive Club Link do aukcji na allegro: [allegro.pl/playstation-4-500gb-8-gier-i-akcesoria-i6929548341.html] Nie wysyłam za granicę Zmieniony przez - Adrian_uh w dniu 2017-08-26 11:48:30
No widać whooj zainteresowanie. Zresztą samą gołą konsolę już masz za jakieś 350zł, także.... _______________________________ Chłopaczki z Polkowic już Pojechali
Albo nic :* Zmieniony przez - Adrian_uh w dniu 2017-08-29 15:28:11 Zmieniony przez - Adrian_uh w dniu 2017-08-29 23:09:57
Jeszcze aktualne? _______________________________ Aminokwasy
Tak, zapraszam na priv, chyba ze tutaj wolisz to daj znac ile dajesz to wystwie ajeszcze raz z kup teraz ;)
Podejrzanie tanio. _______________________________ ŚMIERĆ FRAJEROM!
Niestety musiałem wybrać. Albo rozwój albo rozrywka. 30lat na karku mobilizuje do rozsądnego życia A szkolenia Kursy nie są za darmo :D Stąd niska cena. Sprzedane za psi pieniądz.
czyli ile? _______________________________ ŚMIERĆ FRAJEROM!
1100 + 20 zł kw chociaż mało brakowało a nawet za tyle by nie poszła ale w końcu jaśnie pan, który wylicytował raczył się odezwać po jakimś czasie. Do zestawu dorzuciłem jeszcze 2 filmy na dvd Zmieniony przez - adrian_uh w dniu 2017-09-29 21:25:46