Mam pytanie takie z ciekawosci ile plemniki zyja po onanizacji. Chodzi mi czy np po onanizacji po 10 godzinach gdy uprawia sie sex bez zabezpieczenia jest mozliwa ciaza ??? Sex jest chwilowy gdyz ktos nam przerwal.
to ten sex JEST chwilowy czy byl? rozumiem ze dopiero planujesz sexic sie i planujesz to zeby ktos wam przerwal. jestes juz po onanizacji czy jeszcze nie? napisz jak poszlo! pozdro
Zmieniony przez - roch w dniu 2005-12-01 17:53:45
troche dziwnie napisany post bo co ma onanizowanie sie do sexu skoro tryskasz gdzies a po 10 godzinach uprawiasz sex z kobieta to niejest to zadne zabezpieczenie bo masz nowy zapas kazda kropla ma miliony plemnikow ządnych przedostania sie do srodeczka wiem ze plemniki gina bardzo szybko na powietrzu opowiedz cos wiecej jak to było
plemnik w kontakcie z woda niema najmniejszych szans niezostaniesz ojcem :)
jedno pytanie mam co by bylo jak by nikt nieprzerwał ???
JUZ DO KIOSKU PO GUMY !!!
Nie wiem, ale twoja panna tez tu jest na insomnii. Zalozyla temat ze ci smierdzi z paly bo nie myjesz !!!
Zmieniony przez - cooqłka w dniu 2005-12-01 20:20:17