Wysłana - 19 styczeń 2007 16:46 Przeniesiona przez kulmas z działu 'HYDEPARK'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Jak w temacie--po ilu piwach macie humorek a po ilu jestescie nieprzytomni??
Ewentualnie jak ktoś tak jak ja gustuje w Nalewkach to moze podac ilosc w tej jednostce.
Bez wódy!!
ja sie ostatnio na gorzałkę przerzucilem. doszedlem do wniosku ze jak mam co 10 minut latac do kibla po piwie lac to szkoda mi pecherza na takie cos. browar dobry jedynie w pubie. w sumie to po 3-4 mam chumor, a zgona po piwie jeszcze nie mialem.
jak ktos wyzej napisal primo trzeba umiec pic secundo piwo jest do skosztowania... mozna posiedziec przy piwku oglaajac mecz, film... czy po prostu wieczorem jakis wypad do pubu i tam sobie przy piwkach pogadac...
tak do pieciu piwek i jest looz potem albo sie napije wodki i bawie sie wysmienicie albo koncze na tych pieciu i ide do domu...
pamietam w 3gim na zielonej szkole wypilismy z kumplem po 11 piwek a potem jeszcze 0,5... dla mnie sie to zle skonczylo
Po piwie nigdy nie rzygałem i nigdy nie miałem żadnego zgonu, bo dla mnie to sensu nie ma. Mogę wychlać spokojnie 12 piw i normalnie mogę w miare trzymać fason tylko, że brzuch strasznie boli bo swoją pojemność też ma
Do upodlenia się mi służy wódka