FORUM INSOMNIA zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks
∑ temat został odczytany 16804 razy ¬
Informacje tutaj przedstawione s± opiniami użytkowników i daj± co najwyżej ogóln± wiedzę o problemie.
Nie mog± zast±pić profesjonalnej porady lekarskiej.
Forum służy do wymiany pogl±dów i do¶wiadczeń, w żadnym wypadku nie może być podstaw± do samodiagnozy.
W przypadku jakichkolwiek w±tpliwo¶ci odno¶nie stanu zdrowia/przebiegu leczenia należy zwrócić się po poradę do lekarza.
Tylko porada lekarska oparta na osobistym zbadaniu pacjenta, wywiadzie chorobowym i badaniach dodatkowych gwarantuje postępowanie bezpieczne, takie, które może dać poż±dany efekt leczniczy.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYَCZYĆ REKLAMY
Jesli mam podejrzenie ze moj partner z ktorym uprawialam seks jest nosicielem HIV to po jakim czasie od stosunku moge zrobic badania krwi w tym kierunku?
czy to ma jakies znaczenie zeby wykonywac je po okreslonym czasie od stosunku czy nie?
dodam ze badanie mozesz wykonac bezplatnie i anonimowo w wyznaczonych punktach
Zmieniony przez - butt3rfly w dniu 2008-11-30 12:58:08
Nie zgodze sie z Toba.
Wynik jest wiarygodny po 6 tyg od zakazenia.
ja opieram sie na tym co mi mowili na zajeciach .
moja promotorka, ktora pisala doktorat o hiv chyba nie moze sie mylic?
z rezzta nie tylko ona, na ostatnich zajeciach z osobami uzaleznionymi od narkotykow, tez namkoles mowil ze po 6 tyg mozna juz zrobic test.
owszem test mozna juz zrobic jednak wtedy trzeba go miesiac pozniej powtarzac, bo bywa ze wynik moze byc mylny co do wyniku pozytywnego. jak zrobisz po 3 miesiacach to ma sie niemal 100% pewnosc co do wyniku i pozniej sie tylko juz po pol roku robi kolejny.
RECEDITE,PLEBES! GERO REM IMPERIALEM!
Mafia znaj±cych łacinę%)
Si vis pacem, para pecunia et nulla dies sine linea%-)
I shall be nicer, if you will be smarter.
Donek: Wlasnie Kasia ma również racje badania mozna robic po 4 tyg. wtedy po 12tyg nalezy je powtorzyc aby miec pewnosc. Oraz wykonac badanie kontrolne po 6 miesiachach. W tym Kasia ma racje jak najbardziej
Natomiast po 3 miesiacach ilosc antycial jest na tyle wysoka ze z latwoscia mozna je wykryc i nie trzeba powtarzac badania. Pozniej tylko wykonuje sie kontrolne po 6 miesiacach.
Poprostu kwestia podejscia ja preferuje opcje po 3 miechach a Kasia po 6 tyg. Jedna i druga mozliwosc jest wlasciwa
Zmieniony przez - termitek w dniu 2008-11-30 17:40:20
Akceptuję.