Autor |
"Pochwica" |
|
lucas761
|
|
Wysłana - 22 wrzesień 2006 07:24 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Witam.
Chciałbym zapytać czy spotkaliście sie z czymś takim ze kiedy dochodzi do zbliżenia kobieta podświadomie zaciska mięśnie pochwy, uniemożliwiając stosunek. W necie wyczytałem ze nazywa sie to pochwica, ze spowodowane to jest jakimiś wcześniejszymi przeżyciami, że to leczą psycholodzy itp. Czy spotkaliście sie z takimi przypadkami, czy udało sie to pokonać domowym sposobem. Czy pomoc lekarska była niezbędna?
Znawca -
 |
|
|
piotrusxtc
|
|
Ja osobiscie nie spotkalem sie z takim przypadkiem ale faktycznie czytalem o tym. Spowodowane moze byc to wszsesniejszymi przykrymi doswiadczeniami jak rowniez strezsem. W przypadku doswiadczen z przeszlosci moze byc trudno bez porady lekarza. Jesli natomiast winowajca jest stres, kobieta musi sie maksymalnie wyluzowac etc. i wszystko powino byc w porzadku.
Specjalista -
 |
|
|
fjern
|
|
nie spotkałem się, zresztą o ile wiem występuje bardzo rzadko  |
Znawca -
 |
|
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
|
|
rybcio
|
|
ponoć cholernie wtedy boli członek jak jest w środku w pochwie
Zmieniony przez - rybcio w dniu 2006-09-22 10:04:24
|
|
areck
|
|
ponoć cholernie wtedy boli członek jak jest w środku w pochwie
dobre dla fanów sado-maso
|
|
YacoEB
|
|
Lucas duzo oliwki dla niemawlat i wszystko bedzie SI bo kto smaruje ten jedzie (troche wixą zalecialo)
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
lucas761
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Lecą sogi. Będe sie starał, zobaczymy co z tego wyjdzie. Narazie sie nie poddaje i jestem dobrej mysli. Odnośnie dziewczyny to nie jest kwestia ze to jej pierwsze razy, bo już trochę latek mamy. Od pewnego momentu w zyciu tak ma. Postaram sie to pokonać, wierze ze mi sie uda, a ponoć wiara czyni cuda.
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Jezeli to pojawiło się nagle, to dobrze byłby, gdyby nic się nie zmieniało wybrać się do psychologa lub seksuloga. Bo to już coś innego jest niż zwykły stres.
|
|
vox
|
|
mozesz troche ją upić wtedy będzie wyluzowana i będzie okej, a później to już z górki |
Znawca -
 |
|