Autor |
"Podryw w akademiku" |
|
Mustafa.
|
|
Wysłana - 4 marzec 2006 21:32 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Joł! Prosiłbym o jakieś porady jak najlepiej wyrywać laski w akademiku? Zarówno na imprezach jak i przy codziennym życiu?? Ma ktoś z Was jakieś chwyty? Jakieś przeżycia? Wiem że dobrze byłoby się podzielić swoimi doświadczeniami jednak nie będę się dzielił czymś co po prostu nie istnieje. Od roku mieszkam w akademiku ale żadnych nie miałem miłych przygód.
|
 |
|
|
PL4Y3R
|
|
jak bedzie niosla ksiazki to jedziesz ja z bara ona sie przewraca a ty mowisz oh sorry nie chcialem i zapraszasz ja na kawe hehe
|
areck
|
|
Zaproś laske na korepetycje
|
|
PL4Y3R
|
| Wysłana - 4 marzec 2006 21:40 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Mustafa.
|
|
Dziękuję za mądre odpowiedzi...
|
|
...KaM...
|
|
Pokaż im to co napisałeś w tym poscie, na pewno wszystkie będą twoje
|
MarvBoy
|
|
post w stylu : na filmach studenci mają co dzień inną laske a ja jeszcze niezaruchałem czy moja uczelnia jest po***ana??
czasami nie musisz nic robić jak jest impreza i podobasz sie lasce sama podejdzie i coś zagada
moze Cie to zaskoczy, ale najlepszym sposobem a już szczególnie w akademiku (dosłownie książkowa sceneria na podryw) podchodzisz nie wiem do palaczy na korytarzu z browarkiem do okna do tych co nie palą***** go wie i mówisz "cześć jestem marcin tomek wiesiek " to może wydać się skomplikowane, ale tak poznałem kilka lasek na jednej imprezie. Drugi sposób dla zaawansowanych podchodzisz do laski na imprezie i mówiesz "czemu sie nie bawisz??" "czemu nie pijesz" "idziesz zapalić" poczym chwila ciszy i mówisz "cześc jestem tomek, marcin, wiesiek" nakońcu jak już sie znacie mówisz i żeby nie spalić "co studiujesz" "mieszkasz w akademiku czy na mieście" że mamy marzec i niektózy mają przełużenie "jak tam sesja wszystko do przodu" i to jest dobre "podoba Ci się tu (bo chyba mierzysz w pierwszoroczniaków)". Po wszystkim gadacie wymiana telefonów i niezapominaj o gumkach żeby potem nowego postu nie było czy ona jest w ciąży
ja pierdziele być na akademiku i nie poznać żadnej dupy to chyba tlyko w męskiej szkole możliwe <lol> |
Ekspert -
 |
|
|
Mustafa.
|
|
Marv łąp soga, bo jak na razie tylko Ty coś sensownego napisałeś.
|
|
slaweh
|
|
to ty miętki jesteś, tyle czasu mieszkać w akademiku i nic nie zdziałaś. Chłopie obudź się
 |
|
|
Kelso
|
|
jak grasujesz po akademiku zamieszkiwanym przez wydzial mechaniczny i elektryczny to zmien akademik na chemie, srodowiska  |
 |
|
|
PL4Y3R
|
|
na psycho sa dobre dupy