To ja słyszałem jeszcze inny tekst. koleś w szkole na przerwie podszedł do panieniki (nawet fajnej)i centralnie z takim tekstem wyleciał " Pier**** się , czy trzeba z tobą chodzić?" Panienka pomyślała chwilke i odparła "Trzeba chodzić" po chodzili chyba tydzień i kolo chodził później drugi tydzień zadowolony :)
wg.mnie najwazniejsze jest spojrzenie..Zlapiesz ja na tym ze patrzy na Ciebie i sie usmiechnie jest prawie Twoja, zalezy juz od tego czy nie spalisz dalej textami typu "jestem szpiegiem" albo "sledzisz mnie?" hehehe w gimnazjum takie texty:D
Dokladnie...najlepiej jezeli to wychodzi z kobiety inicjatywy np. jej spojzenie dluzsze na nas...to jest znak zebysmy przejeli inicjatywe i dzialali,bo jak wiemy kobiety sa przewaznie pasywne...dlatego brzydkie laski maja tak prze***ane zycie...bo my faceci jak dostaniemy kosza to za 5 minut mozemy podejsc do kolejnej i kolejnej...laski przewaznie tutaj wyczekuja biernie...tak sie przyjelo
nie no teraz to was rozwale, wczoraj sobie rozmawialem z nowo poznaną kolezanką i jak usłyszałem od niej jak ją mój qumpel podrywał to myslalem ze padne, wyjechał do niej z hasłem, ze gdyby był nią i by wyglądał tak pięknie jak ona to by się sam zgwałcił hahaha, nie no nie mogę
I co jest zlego w tym texie...jest napewno bardziej oryginalny niz 90% textow co dzis kolesie wala do lasek...cos moze byc smieszne,wariackie...ale jak jest oryginalne to juz robi swoje...