tak do fajnych odzywek to bym zaliczył:
beemy sie pieprzyc jak norki
jestem p[osłem w europarlamencie i bardzoi tesknie za polską
czy pozwolisz sobie kubić kolie,auto i garsoniere na mieście(nie wiem czemu ale wiekszość pozwala)
W manhattanie już kilka razy coś takiego mi się przytrafiało, ale zawsze mówiłem że 7 jeżdże po mieście, w sumie nie sklamałem bo na treningi nw piotrkowie na Wierzeje siódemką jeżdże bo tylko ta z pod uczelni odjeżdża.
Mam moją bryke ale nie podrywam na nia lasek. Nie musze, po prostu jak się gdzies ustawiam z laską i podjeżdżam autem to zwykle gały wywala.Fakt że nieraz sobie z blachar jaja porobie z kluczyki wyjmuje z kieszeni przy bardze kratke przyuważą na breloczku od razu inna gadka, ale takie laski to ja mam w dupie. starczy już blachar teraz za normalne dziewczyny trzeba sie wziąść.
Zmieniony przez - Batman.. w dniu 2004-07-20 21:33:43
a ja znam taki kawal
kumpel do kumla
- patrz jak sie wyrywa laski widzisz ta zaraz bedzie moja
- serio pokaz
gosc podchodzi do lsaki i mowi- udalo ci sie zakwalifikowac do konkursu
pomysl liczbe od 1 do 10 a mozesz wygrac
laska mowi- 5
-brawo udalo ci sie ten wieczor spedzisz z super facetem czyli ze mna(no i poszli)
no to tamten drugi nie chce byc gorszy i podchodzi do innej laseczki i mowii - udalo ci sie zakwalifikowac do konkursu
pomysl liczbe od 1 do 10 a mozesz wygrac
laska mowi-2
a gosc- a to przykro mi ale nic nie wygralas
a tak na serio to niech dziewczyny dadza jakies pomysly co im sie podobaja
Podchodzisz do panny i mówisz text:
"Pieprzysz się? Czy trzeba z Toba chodzić?"