Autor |
"Podrywanie dziewczyn - ciekawe odzywki :)" |
|
VooDooDoll
|
|
Nie ksiazę, chciałam opisac sytuacje, w której facet próbuje mnie wyrwać głupim tekstem, mimo ze cały wieczór obserwował mnie bawiacą się z moim narzeczonym
|
|
Mastif
|
|
a za ten tekst moj kumpel kiedys dostal 2 gongi od dziewczyny:
" Zdejmuj majtki, bedziem sie calowac" a chyba ze 20 osob wkolo niego wykonalo za***istego rotfl-a |
 |
|
|
Olivia28
|
|
|
|
rezun
|
|
ej lalka jeszcze trzeba mu bylo nawrzucac czemu sobie spokojnie odeszlas?Aha i jeszcze moglas powiedziec ze z kretynskim textem podjechal ehehe.Boże uchron mnie od takich ludzi.
|
ziki2000
|
PIMP%-)
|
|
"facet próbuje mnie wyrwać głupim tekstem"
a niby madry tekst to jaki? to jest normalne podrywanie i czemu to ma byc glupi text? ten z postawieniem drinka tez jest glupi i standardowy?
 |
|
|
rezun
|
|
Zikey daj spokoj, są za puste zeby cos załapać.
|
Olivia28
|
|
cos wam powiem....jesli gostek..z wyglądu jest do bani (bo niestety najpierw na to sie zwraca uwage) to nawet najpiekniejszy tekst podrywu nie zadziała all clear?
|
Wieruszka
|
|
Najfajniejsze, ktore pamietam.
1. Poznamy sie, dawno nie spotkalem kobiety, ktora nie budzilaby we mnie wstretu...?
2. Patrze na pania od jakiegos czasu i az sie caly trzese (to zostalo powiedziane lamana polszczyzna)
3. Przepraszam (zziajanym glosem), .....jestem, gdy cie zobaczylem, zostawilem samochod i pobieglem za Toba
No i jak tu nie czuc sie wyrozniona w kazdym przypadku... ? |
Znawca -
 |
|
|
ziki2000
|
PIMP%-)
|
|
|
|
VooDooDoll
|
|
No właśnie, ja nie łapie o co rezunowi chodzi. Chętnie sie dowiem...
|