Autor |
"Podrywanie dziewczyn - ciekawe odzywki :)" |
|
Orgi
|
|
Kiedyś byłem świadkiem jak 65 letni dziadek podrywał babcie. Podszedł do niej i zapytał czy się nie znają, ona oczywiście zaprzeczała, zapierała się, on się przedstawił, opowiedział o sobie, chwile pogadali, lecz babcia dalej zapierała się, że go nie zna więc sobie poszedł.
Kolejnego dnia podleciał do niej z tekstem
ON: "czy my się nie znamy?"
ONA "nie, przecież już to mówiłam..."
ON jej przerwał i powiedział :"Jak nie? Przecież poznaliśmy się wczoraj!"
Kolejnego dnia już po plaży chodzili za rękę.
Jak będę miał 65 i będę bez "dupy" pod pachą to wykorzystam ten teks.Tylko mam nadzieję,że podziała na jakąś 20;)
|
|
sQzi
|
|
odzywki niektore sa nawet niezle niektore juz oklepane a niektore do bani
text z dekoltem ...ponizej krytyki
Znawca -
 |
|
|
M_F
|
|
'wiesz o tym ze jestes zaje.bista?' czesto tak podbijam he |
 |
|
|
BiG BoSs
|
Rockefeller
|
|
Ladne nogi biore ten stol
|
|
Pauleq
|
|
|
|
Helevorn
|
|
Spamujecie w moim temacie a zadnych sogow nie widze
 |
|
|
Pauleq
|
|
|
|
zibiak
|
|
te piedziesiat odzywek sa naprawde p.o.j.e.b.a.n.e! Prymitywne, puste, beznadziejne. |
 |
|
|
Daer
|
|
Podrywa się "na wyczucie" (chwili, sytuacji, osoby, nastroju, etc.) a nie "na tekst" Zesztą ja jakoś nie bardzo pamiętam, bym podywał celowo.. Na ogół to samo z siebie jakoś wychodziło, z niewinnego flirtu wychodziło coś więcej.
|
|
kelleroz
|
|
Text jak text ale nie ma jak zacząć znajomość od wpadki, ja kiedyś na jakiś wakacjach pracowałem jako ratownik w ośrodku szkoleniowym LOK. Umówiłem się z panna, która mi się bardzo podobała że przewiozę ją motorówka, taką z ruskim silniczkiem odpalanym na szarpankę ( dla tych co nie wiedzą chodzi o to że silnik odpala się za pomocą linki którą należy mocno pociągnąć ). Kiedy władowaliśmy się już na tą naszą łupinkę ja zabrałem się do odpalania jej [łódki, żeby nie było], jakoś tak wyszło że kiedy pociągnąłem za tą linkę panna stanęła zaraz za mną i dostała tą linką prosto w twarz, nigdzie wtedy już nie popłynęliśmy ale skończyło się na paru bro =) |
 |
|