najlepiej podrywac na jakis szkolnych wyborach :-] zalaapca sie do jakiejs komisji, gdzie trzeba wypelinac kto glosowal a kto nie podchodzi laska, regulaminowo pytasz sie o imie i nazwisko, ktora klasa itp.. a "poza konkursem" prosisz o numer telefonu
Ja raz na ulicy patrze, stoi laska o fajnej figurze, ciemna karnacja, czarne włosy(taka jakie najbardziej lubię), bawi się telefonem a ja do niej: "Ja też mam telefon komórkowy więc może bsmy się wymienili numerami" . I o dziwo dała mi swój numer, miło nam się pogadało, później sms-y, niestety miała chłopaka, ale troche praktyki nie zaszkodzi
jeszcze jeden niezawodny sposob: origami wyciagasz kartke papieru i na oczach dziewczyny skladasz kwiatka, ktorego potem jej ofiarowujesz niestety trzeba byc dobrym w te klocki, bo zlozenie nawet najprostszego kwiatka to nie lada sztuka ;) ale za to latwiejsze sa zwierzatka np. zuraw, pies czy kaczka, ale wtedy efekt jest mniejsze :P
"Takich dwóch jak nas trzech nie ma nawet we czterech powiedział piąty do szóstego"
wujek_ben
Wysłana - 17 luty 2005 11:41 Usunięta przez VooDooDoll za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.