Cześć, mam pytanie. Czy korzystaliście kiedyś z pomocy na egzaminie od kogoś z zewnątrz? Jak to wygląda? Za trzy dni mam egzamin z algebry (nie wiem po co mi to skoro studiuję lingwistykę...) szukam kogoś kto pomoże mi na egzaminie, przez mms, mail czy coś takeigo. Trochę się boję że mnie złapią, ale choćbym stanął na głowie to i tak się tego nie nauczę (więc na logikę i tak nic nie stracę jak mnie złapią :P). Zastanawiam się jak to zaliczyć... Do tej pory znalazłem tylko [www.zdaj.org] - wysyłasz płacisz jakąś ustaloną kwotę, przesyłasz zdjęcie egzaminu, a oni podczas jego trwania wysyłają poprawne odpowiedzi. Pierwszy raz mam z czymś takim doczynienia ale podobno staje się to coraz bardziej popularne. To ostatni termin, a jak nie zaliczę to mam murowaną poprawkę... Trochę się żalę, ale proszę też o radę, korzystał ktoś kiedyś z takiej pomocy? Jakieś rady?
Choć podobno za podstawienie można mieć spore problemy
Najlepiej nie mieć takich dylematów,ale w praktyce niektórzy wykładowcy mają tak wyje.bane,że nawet nie patrzą kto jest na sali,zresztą na tych mniej chodliwych przedmiotach frekwencja jest z reguły na tyle niska,że wykładowca dopiero na egzaminie widzi większość studentów po raz pierwszy.Musiałbyś pogadać ze starszymi rocznikami co i jak.
Również nie polecam. Kolega korzystał, nie dostał połowy odpowiedzi, uwalił kolokwium
tak. ale w e-learningu bardzo ważna jest samodyscyplina a wiadomo, że u młodych jest z tym kiepskawo. fajne są strony, których zawartość zgadza się z programem nauczania w szkołach, wtedy wszystko się dobrze zgrywa.