FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 10938 razy ¬

ROZRYWKA | Militaria
Pomoc przy wyborze gazu pieprzowego- 
[powiadom znajomego]    
Autor "Pomoc przy wyborze gazu pieprzowego-"   

wańka
 Wysłana - 2 grudzień 2014 20:40      [zgłoszenie naruszenia]

z tą wymianą co kilka m-cy to bym nie szalała - chyba że się przeterminuje ale myślę że faktycznie lepiej po jednym użyciu kupić nowy - po co ryzykować że nam braknie w razie potrzeby :/

bubbles00
 Wysłana - 5 grudzień 2014 13:28      [zgłoszenie naruszenia]

wolałabym go w ogóle nie używać,, a są jakieś produkty już po zastosowaniu gazu? łagodzące czy zmywające tę substancję?

Elevation
 Wysłana - 5 grudzień 2014 19:52      [zgłoszenie naruszenia]

Możesz kupić takie specjalne chusteczki neutralizujące.

[www.pajacyk.pl]

Elevation
 Wysłana - 5 grudzień 2014 19:54      [zgłoszenie naruszenia]

bubbles00
wymieniać po to aby nie być zaskoczonym, że gaz nie zadziała, może spaść ciśnienie w pojemniku np.

[www.pajacyk.pl]

thora
 Wysłana - 6 grudzień 2014 21:56      [zgłoszenie naruszenia]

tak normalnie spaść ciśnienie? nie spotkałam się z tym jeszcze

wańka
 Wysłana - 7 grudzień 2014 09:53      [zgłoszenie naruszenia]

"wolałabym go w ogóle nie używać,, a są jakieś produkty już po zastosowaniu gazu? łagodzące czy zmywające tę substancję?"

zobacz np.: [http://www.militaria.pl/chusteczka_sudecon_czyszczaco-kojaca_(sud100)_p8833.xml] lub tańsza wersja [http://www.militaria.pl/holsters_hpe/chusteczka_hpe_czyszczaco-kojaca_p13128.xml]

ja zakupiłam co prawda jeszcze inna i noszę w torebce na wypadek gdybym pochopnie komus psiknęła ;)

Qnjalopa
 Wysłana - 10 grudzień 2014 20:15      [zgłoszenie naruszenia]

"Po pierwszym użyciu i tak powinien wylądować w koszu. W innym wypadku to jak wożenie raz użytej gaśnicy w bagażniku- nigdy dokładnie nie wiesz ile płynu pozostało w zasobniku, i przy odrobinie pecha może go zabraknąć w sytuacji awaryjnej."
Dokładnie. Gaz można nosić tak długo, jak pozwala na to data ważności, ale po użyciu należy wymienić lub ewentualnie nosić jako drugi awaryjny. Po użyciu pojemnik może już nie być tak szczelny i w razie użycia może się okazać, że niema już ciśnienia.
"czy gaze sa podzielone na lepszy gorszy mocniejszy slabszy , oprocz na maly i duzy?"
Tak. Zazwyczaj jakość jest powiązana z ceną. Dobry gaz od 70zł w górę. Dobry to znaczy taki, po którym ci twardsi i naćpani też polegną.
"ale wymienic,po co ? utelnia się czy cos?"
Spada ciśnienie w pojemniku. Sama substancja nie przeterminuje się i nie ulega osłabieniu.
Było jeszcze pytanie na ile starczy 50 ml. Odpowiedź: Na 2 ludzi. Z trzecim przyjdzie już walczyć wręcz lub bić go czymś innym.

bubbles00
 Wysłana - 11 grudzień 2014 17:57      [zgłoszenie naruszenia]

"ja zakupiłam co prawda jeszcze inna i noszę w torebce na wypadek gdybym pochopnie komus psiknęła ;) "\
:D:D biedny ten pochopnie oceniony za napastnika :]

bubbles00
 Wysłana - 11 grudzień 2014 17:59      [zgłoszenie naruszenia]

te chusteczki bardzo fajne! nawet jak ktoś nie ma cela , czy żle złapie i na ręke poleci ta substancja,to takie chusteczki faktycznie sie przydadzą,

bubbles00
 Wysłana - 11 grudzień 2014 18:00      [zgłoszenie naruszenia]

aaa i "Zazwyczaj jakość jest powiązana z ceną. Dobry gaz od 70zł w górę. Dobry to znaczy taki, po którym ci twardsi i naćpani też polegną. " czy to znaczy, że te [po 15 zł są do niczego?na komary...?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Pomoc przy wyborze gazu pieprzowego-

Strony: 1 2 3 4